15. september 2011

I vinduskarmen

I helgen reddet pappa noen små tomater fra terrassegulvet hos oss.
De hadde ramlet av planten og han la de i vinduskarmen for at de skal modnes der.
Ingenting har skjedd hittil.
Funker det virkelig at de bare kan ligge slik og modnes om de har ramlet av fra sin kvist?
Uansett om disse aldri blir spiselige så er det faktisk ganske pent å ha de i vinduskarmen.
Og det er jo fint!
Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for mer høstpynt i heimen.
Kanskje jeg slår til og pynter litt i helgen! ;)Ha en fin torsdagskveld! :)


Klikk på bildet for å komme til min giveaway.


9 kommentarer:

 1. Jeg fikk flere tomatplanter av en nabo, og de har vokst seg digre, men tomater var det dårlig med. Tror man må ha et drivhus, for å få det til!!!! Det skal gå ann å sylte grønne tomater, og bruke de som chutney, men jeg fikk ikke spist det opp, he-he. Så jeg tror jeg fortsetter å kjøpe tomater i butikken, og planter noe annet i pallekærmene mine til neste år!!!!! Urter!!! For det bruker jeg mye av. Og så må jeg få Gubben til å gå litt beserk i hagen, for det Sypress-hekken, som gubben prøvde å sette ned etter å ha tatt de opp fra en annen hage, er brune og flotte:DDDD Og et tre, som egentlig skal vokse oppover, har blitt til en diger busk. Har nok ikke tålt å bli flyttet på, så til våren er det på tide å få den vekk:DDDDD Da skal jeg også skift ut noen av rosebuskene mine, for det ser ut som en overgrodd jungel der ute:DDDDDD Klemz grethe

  SvarSlett
 2. Ja det går fint å la tomatene modnes i vinduskarmen. :)
  Ønsker deg en fin kveld videre. :)

  SvarSlett
 3. Ja, vinduskarmen fungerer! Vi har hatt tomater i vinduet i flere dager, legger noen nye der innimellom og røde blir de:))

  Gleder meg til å bli i bedre form, det er digg å trene, jeg vet- bare jeg holder ut! ;)) Har lett for å gi meg på halvveien, men skal jeg holde energien oppe med tre unger, må jeg... :))

  Fine bilder av tomatene dine da, dekorativt er det så visst! :)

  SvarSlett
 4. Stekta gröna tomater, kanske!!
  Vackra bilder på tomaterna ;o)
  O nya bilder i headern ser jag, blev bra, Klem Anna

  SvarSlett
 5. Morsom du :D Humrer for meg selv :D
  Du får så noe du liker til neste år :))

  SvarSlett
 6. Har ikke peiling på tomater,men dekorative var dem der de lå :-)
  kos deg med litt høstpynting av heimen.

  Klem Anita

  SvarSlett
 7. Ja, de modner nok så kanskje noen andre liker tomater ?
  Enn så lenge så er det jo fin dekorasjon......
  Ha en fin helg.
  Her skinner solen og de har meldt fint vær, hurra !

  SvarSlett
 8. Jag älskar tomater!
  Äter dem som ett äpple. =o)
  Hoppas de mognar där i fönstret.
  kram

  SvarSlett
 9. Blås i tomatene , så noe du har glede av hele sommeren.
  Feks Erteblomster. De er så nydelige og dufter himmelsk. Hos oss blomstrer de ennå.
  Klem

  SvarSlett