25. september 2011

Uventet jobb og stoler til salgs

Hei!

Dagen i dag startet vel ikke akkurat slik jeg hadde planlagt...
En liten incident her i huset i de tidlige morgentimer ga meg en god del mer jobb enn regnet med.
Mer om denne hendelse og bildebevis kommer senere i dag.

Siden jeg likevel var i gang og jobbet i huset fra tidlig morgen så tok jeg den store runden.
Jeg fant frem disse gamle kjøkkenstolene fra kjelleren.

Og jeg vil bare tipse deg om at de er til salgs!
Om du trenger nye kjøkkenstoler... :)

 Jeg reddet de fra å havne på fyllinga for noen år siden, pusset dem opp og har blitt veldig glad i de. Det er bare det at jeg er stolgal og har altfor mange hjemme nå. (14 stykker, jo det er sant. Og da har jeg bare regnet stoler som brukes på kjøkkenet...)

Klikk her for å lese mer om stolene og se flere bilder.
Bare å sende meg en mail om du er interessert. ekteinterior@gmail.com


Om du vil være med på min giveaway så klikk her. :)

Ha en fin dag!6 kommentarer:

 1. Hei hei

  Oj, jeg trodde jeg var ille på stoler jeg men... jeg du er hakke verre hi hi hi Siden herr Furu støtt klager på alle stolene som er stablet rundt omkring så skal jeg vise han innlegget ditt.. Men altså... stolene var kjempe fine :)

  Ønsker deg en herlig søndag
  klem klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine stoler dette!!
  Jeg er også stolgal :o)

  ha en fortsatt fin søndag :o)

  SvarSlett
 3. Det finnes tydligvis utrolig mange ulike samleobjekter :-) De fleste av mine samlinger består heldigvis av ting som tar litt mindre plass enn stoler... Stolene er kjempefine!

  SvarSlett
 4. Så fine stole - jeg elsker også de smukke gamle stole og med hynderne er de smukke ;o)
  Jeg fandt lige din blog og den ser rigtig hyggelig ud - glæder mig til at høre om incidentet ;o)
  Klem Tina
  PS: jeg har en give-away på min blog - klik ind - hvis du har lyst at være med - det kunne være rigtig hyggeligt ;o)

  SvarSlett
 5. Hei:) Nå trenger jeg ikke stoler men litt inspirasjon til et høst-løft i hjemmet. Det fant jeg her hos deg. Tror jammen jeg skal ut en tur og finne noen fine fargerike greiner til å pynte med på badet :) Spennende blogg du har. Alltid kjekt å titte innom. PS. Den flyhyllen på barnerommet er jo helt fenomenal ! Søndagshilsen fra fru Muffins

  SvarSlett
 6. Veldig fine stoler, håper de får et godt hjem. Er spent på den incidenten din. :) Her har vi brukt søndagen til å ommøblere stuen, herlig å endelig få det gjort. :)

  SvarSlett