29. oktober 2011

Mitt soverom


for to netter. Vi er i Liverpool og dette er hotellrommet vårt. :) Veldig orange...

TUSEN TAKK for alle kjempefine tilbakemeldinger på vår nye bokhylle! Det har vært utrolig gøy å lese alle kommentarene! Det kommer flere bilder av bokhyllen etter hvert.

I går spiste vi på en brasiliansk restaurang og tok en pubrunde. Og jeg har allerede rukket og kjøpt noen småting til huset. I dag blir det nok mer shopping.Jeg må nok si dere at utsikten fra dette vinduet kunne ha vært bedre...
Ha en stråldende fin lørdag! ;)
5 kommentarer:

 1. Ha ha lekkert hotellrom... Heldigvis at man tilbringer minimalt med tid på hotellrommet, iallefall gjør jeg det. Kos deg i Liverpool, spent å se hva du kommer hjem med.

  SvarSlett
 2. Hei ☺

  Kos deg i Liverpol med dine kjære!!!!
  Og kos deg på shopping....gleder meg til å sjå;)

  Rommet var veldig ....oransje ja!Hmmmm

  Ha ein strålande dag og kveld♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 3. Jeg liker orange jeg, så her kunne jeg bodd en stund...med full lommebok :)
  Kjempestilig seksjon i forrige innlegg! Du har en utrolig flink mann, noe jeg misunner deg. Min har bare tommeltotter, men er snill og grei ellers så det veier vel opp selv om det kunne vært kjekt med "begge deler" Kos dere! :)

  SvarSlett
 4. Åååå det så skikkelig herlig ut. Kos dere videre. Nb! Nå har også jeg fått med meg hyllebygging på 2 minutter. Kjempefint det ble og så morsomt med film og steg for steg. Rett og slett imponerende. Men tror nok handy brukte litt mer enn 2 min;)
  Klem Anki

  SvarSlett
 5. Så utolig flott bokhyllen i forrige innlegg ble! Helt ny stue, jo. Og videoen var helt proff!
  Synd med utsikten fra hotellrommet, men håper dere koser dere likevel :o)

  klem Mona

  SvarSlett