16. november 2011

Gammelt julepapir


Da vi tok over huset fant vi gammelt julepapir i en skuff. 
(Har noen gamle juleesker som jeg fant i huset også som jeg pynter med hvert år. :)

Lenge sparte jeg bare på det gamle julepapiret
siden jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle pynte med papir...

Nå pynter jeg med julepakker, pakket inn i det gamle julepapiret.
Kjempekoselig!

En av pakkene har jeg laget som en eske slik at jeg faktisk kan bruke pakken til forvaring.
En liten idé om du har pent julepapir du vil pynte med men ikke vet helt hvordan! :)

3 kommentarer:

 1. Det var et alldeles nydelig papir. Skjønner godt du vil bruke det ja. Kjempesmart måte å gjøre det på også.:) Snedig de tulipanene dine ja. Aldri sett de bløi levert med løken på. Det var stilig da:)

  SvarSlett
 2. Herlig. :) Da jeg var liten tok vi vare på alt julepapiret og brukte det om og om igjen år etter år. Husker ennå følelsen da vi fant det fram for å pakke julegavene. Nesten synd det ikke er sånn lengre.

  SvarSlett
 3. - koselig med slike julepapir ღ
  Ønsker deg en fortsatt fin uke :)
  Klem fra Mette

  SvarSlett