13. november 2011

Ikke en meter
Nå har jeg tatt et bilde fra bloggeplassen min. Som er ved kjøkkenbordet...
Jeg har altså ikke rørt meg en meter for å ta dagens bloggebilde
og det ble jo ikke så gærnt! ;)
Nå står lasagnen i ovnen. En spesialoppskrift på veggislasagne som jeg pleier å lage innimellom. Så nå blir det snart middag og dagen i dag har vi brukt på å rydde og kaste i gjesterommet.
Jeg har også brukt noen timer på å pakke inn julegaver jeg kjøpte på weekenden i Liverpool. Jeg er så godt i gang med julegaver at dette må blir en knall desember!
Vi blogges! :))

7 kommentarer:

 1. Nydelig utsikt fra bloggeplassen må jeg si !
  Så flink du er, med julegavekjøp og alt.
  Her blir det nok en hektisk desember som vanlig, men det liker jeg. Jeg stresser ikke,og koser meg med å lage dekorasjoner nå framover.

  SvarSlett
 2. En fin plass ¨å titte på mens du skriver:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg liker så godt den stolen og for ikke snakke om den skjenken (eller hva man skal kalle den for) Spesielle ting som absolutt ikke er dusinvare.

  SvarSlett
 4. Her i huset har vi feiret dobbel farsdag. Vi bruker aldri å feire farsdag og morsdag, men i år gjorde vi det. Veldig hyggelig. Men julegaver er ikke påtenkt en gang, så det får vi ta senere:DDDDD Ha en flott uke!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 5. Så fint du har det, ordentlig hjemmekoselig! Jeg er ferdig med halvparten av julegavene, så dette lover godt! Alle kalendergavene ble pakket inn i dag, så desember blir rolig og stressfri her i heimen tenker jeg!!

  Klem

  SvarSlett
 6. Heisan

  For ett herlig skap du har der, utrolig stilig:))
  Liiiker.

  Ha en strålende Mandag:)

  SvarSlett
 7. Må si jeg blei skikkelig paff da jeg så den kommoden din, den var utrolig lekker!
  Ønsker deg en fin søndag.

  Klem

  SvarSlett