30. desember 2011

Endelig fredag!


Endelig fredag og helg!
Jeg har lagt meg for sent hver kveld denne uka og så opp på jobb om morgenen. Det kjenner jeg nå...
Sitter her med kaffekoppen og drikker for å bli pigg! :)

Jeg spurte jo dere i går om tips til nyttårsmiddagen.
Ikke mange timene etterpå så ble vi bedt bort. :)  Det blir gøy!
Riktig familienyttårsaften med barn og voksne hos gode venner.
Juletreet er ute (som skrevet i tidligere innlegg) men ennå har jeg ikke gått lei julepynten faktisk. Nå er det bare å nyte de siste dagene av jul. Ha en flott fredag så skal jeg komme meg på jobb og gjøre en siste innsats før helgen. :)

Bli med i min konkurranse og vinn et tidløst og pent skilt til huset!


(Du kan velge mellom fem forskjellige farger og stiler.
Klikk på bildet for å komme til konkurransen.)
5 kommentarer:

 1. Hei.
  Så fin den boksen var,koselige bilder. :))
  Kos deg i selskap.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 2. Den boksen har min farmor spart på. Veldig koselig å ha den etter henne nå! :)

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  så flott boks, og det følger minner med den også:))

  Ønsker deg og dine kjære et riktig GODT NYTT ÅR!:)
  Varme nyttårsklemmer fra meg:)

  SvarSlett
 4. Heisan!!! Juletreet vårt ble høstet tidligere i dag. Ikke fordi det heiv fra seg nåler, for det var av plast, men fordi jeg liksom er lei av jula. Det er sånn hvert eneste år, he-he. Her i huset har Gubben brøyte og saltevakt (men IKKE ring brøytevakta om dere ikke kommer opp bakken!!! Jeg blir så sur når telefonen ringer om natta, he-he) Og i og med at det er medlt noen centimeter med snø, så er det store sjangser for at jeg og Mini-barnebarnet får en hel kalkun på deling.Blir nok en "morsom" natt, i og med at vi har en bikkje som er vettaskremt for fyrverkeri. Og Mini sover veldig lett. Jeg liker i grunnen ikke fyrverkeri, men det vet Gubben, så han kommer nok hjemmom en tur for å holde kjerringa med selskap når det gamle året krabber over i det nye. Godt nytt år til deg og familien. Klemmings Grethe borte i veien.

  SvarSlett