6. desember 2011

Tapas!Denne blandingen med oliver og geitost var kjempegod!

Da vi hilste på hjemme hos min mamma og pappa sist, spiste vi tapas.
Mamma og min søster lagde masse godt. Dette er Grissini med en osteblandning og røkelaks.
Min søster.

 

Disse små sandwichene fikk grillede grønnsaker på seg også.Chilireker, oliver, cherrytomater og kjeks.

Småretter er nok det godeste jeg vet.
Her snør det!
Ha en fin kveld. :)
5 kommentarer:

 1. Ååå jeg ELSKER tapas! Og dette så helt fantastisk godt ut! Skal jammen meg prøve noe av dette:) Takker for tips!

  Ha en fin kveld!

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Oh, så bra, nu fick jag en massa bra tips tills på fredag! Så gott allt såg ut. Jag tar efter några saker, var så säker!
  Agneta kram

  SvarSlett
 3. Wooow for noen bilder. Så utrolig dyktig du er. Det ser fantastisk godt ut ...
  Klem:-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen... Fotobok, så smart:)
  Ja, de trærne har vi i hagen. Bildet er tatt fra inngangsdøren:) Vi lusket og lusket rundt på Plantasjen i hele sommer og utover høsten. Vurderte flere trær og ventet på SALG! Det ble mindre og mindre utvalg. Ingenting falt helt i smak..Plutselig sto det en liten gjeng med små kjeglegran der. Ååå jeg ble så glad. Vi kjøpte 10 stk og har bl.a laget en liten alle (e med sånn dings over.. bruker mobilen nemlig). Jeg er sååå fornøyd.
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett