26. januar 2012

Fortsatt!


Ja fortsatt så har jeg juleblomster både i stua og på kjøkkenet.
Her går det i julestjerner og azaleaer både høyt og lavt.

JEG KLARER IKKE Å KASTE BLOMSTER! 
Jeg har nesten vanskelig for å kaste selv de bruneste kvistlignende vekstene om jeg har de i en potte. Jeg tenker at kanskje, kanskje så er det liv inni der et sted. 
Det har blitt litt bedre siden jeg fikk en kompostbinge av naboen for da kan jeg liksom tenke at plantene jeg kaster bare inngår i det evige kretsløp. Er jeg en litt i overkant beskyttende plantevenn?
Ja det er jeg! For noen ganger har jeg hatt blomster i stua som jeg ikke en gang synes er fine bare fordi at jeg ikke klarer å kaste de. 

Hvordan er det med deg, hiver du blomster på kryss og tvers eller spar du på minste stilk som jeg gjør? :))


5 kommentarer:

 1. Koselig å lese om deg i BoligPlus!:) Veldig fin artikkel fra ditt nydelige hjem!! Kjøkkenet deres er bare en drøm!!

  Jeg er dessverre ikke flink å ta vare på blomstene. Juleblomstene "glemmer" jeg å vanne. Til slutt drysser de så fælt at de havner utenfor. Har aldri hjerte til å kaste dem i bosset med en gang:-) Nå har vinteren vært mild her (inntil nå) så de kom seg igjen. Da forbarmet jeg meg over dem og har nå latt dem komme inn i varmen igjen - enn så lenge:-)

  Ha en koselig kveld!

  SvarSlett
 2. Har også azalia men de er hvite,har faktisk kjøpt på etter jul. De røde bomstene gikk i søppla, blir så lei når jula er over.
  Fint innlegg om deg i Boligpluss,masse kjekke ideer i huset deres.

  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Jeg kaster mine når de ikke ser friske ut lengre. Når bladene er mer brune enn grønne og blomstene er noe inntørkede greier som støver bare du kommer borti de.
  Altså mine julestjerne gikk i søpla i helgen som var:)

  SvarSlett
 4. Jeg er en blomsterkille, og som hiver ut blomstene når de ikke er pene elngre. PGA allergi, så får ikke en stakkars julestjerne komme innafor døra her. Akkurat nå så har jeg en blomsterkvast og en novemberkaktus, + noen plæst. Får se når jeg har malt ferdig stueveggene, om jeg da går till innkjøp av noen blomster som jeg drepe. Klem Grethe

  SvarSlett
 5. Godt å se at det er flere som meg.
  Her står det røde julestjerner i vinduene på kjøkkenet og hvite azalier i stuevinduene. De blir nok stående en god stund til ja... Julestjernen har jo fortsatt ikke felt et eneste blad.

  SvarSlett