29. januar 2012

Nytt stuebord!


På loppis i går fant jeg akkurat det stuebordet jeg lette etter! Jeg ble så glad. 
Jeg var på jakt etter et gammelt, enkelt, sjarmerende, passe stort og firkantet bord.
Og så fant jeg dette!
(Det er jo ikke så ofte man treffer MIDT i blink synes jeg.)
Før vi bygget vår plassbygde hylle i stuen så hadde vi et rundt tungt bord fra Ikea. Det har jeg gitt til svigermor nå og det passer veldig fint inn i tv stuen i andre etasje hos dem.
Du kan se bordet HER.

Det runde bordet ble alt for stort da vi fikk bokhyllen på plass. Og jeg var grundig lei det på slutten. Så startet jakten på et nytt bord og i mellomtiden hadde vi den lille hvite krakken til stuebord som du kan ane i det første bildet. :))
Nå har jeg en stor jobb foran meg. Malingen skal fjernes og bordet skal pusses. Etter det blir det trolig beis eller en slags olje... Jeg vet hvilket resultat jeg gjerne kunne tenke meg men nå må jeg sjekke litt hvordan jeg skal komme dit. :)

Fortsettelse følger, ha en finfin søndagskveld kjære leser!
13 kommentarer:

 1. Heldige heldige deg!!!

  Dette var knallfint!!

  SvarSlett
 2. Hei! Tror jeg ville valgt å la bodet være slik det er med gammel patina.:-)

  SvarSlett
 3. Det var superfint. Hadde nok latt det være slik jeg ;) Ønsker deg en flott uke og kommer snart inn igjen til deg! Klem Anette

  SvarSlett
 4. Artig at dere sier det jenter, for det mente hun som solgte bordet til meg også. :) Det ble veldig fint slik det er her i stua, det er sant. Men det er litt for mye malingsflekker og klumper på bordplaten i min smak. Vi får se hva det blir til... ;)

  SvarSlett
 5. Wow, det var litt av et funn. Og faktisk kjempefint slik det er nå også. Gleder meg til å se hva du gjør med det, det blir nok flott uansett.

  SvarSlett
 6. Åååå! Heldige du!:))

  Sier ikke mer...! :)

  Klem!

  SvarSlett
 7. Malingsfjerneren fra Biltema er faktisk ganske effektiv. Smør på, vent og skrap.

  SvarSlett
 8. Snakk om funn! Kjempetøft bord... Gleder meg til å se når du har gjort dine underverker:-)

  SvarSlett
 9. Så fint! Tenker det blir stilig når du får stylet det! Artig å lese om deg i Boligdrøm! Supre idèer!! God ny uke til deg ;) Klem Gry

  SvarSlett
 10. Veldig fint bord du har funnet deg!! Likte det selv slik som det er nå.. Men jeg er nok ening om at det er litt for mange ugjevnheter på bordplaten..

  Jeg ser at dere også har bygget dere et spisestue bord.. Lurer på om jeg oppfattet det rett.. Men er det mulig å bestille?? Og hva vil dette koste??

  Lurer også på hvor du har funnet de fantastiske spisebord stolene.. Åhhh, de er helt perfekte.. Lett etter slike i år og dag.. Var også innnom 2 loppemarkeder igår for å se om jeg hadde lykken med meg.. Men der tok nok du seieren :)

  Linda Marie (linda.marie.k@hotmail.com)

  SvarSlett
 11. Så flott bord du har funnet - et ordentlig loppe-kupp!
  Gleder meg til å se ferdig resultat :o)

  Ha en flott uke!

  mona

  SvarSlett
 12. Kjempefint bord! Syns det var nydelig som det er jeg, men det blir spennende å se hvordan det blir når du er ferdig med å male det! :)

  Hilsen Lene

  SvarSlett