17. januar 2012

Planer på badet!


Hei hei! :)

For mange uker siden fortalte jeg her på bloggen at vi har noen vårplaner for badet. Noen gjettet rett; vi skal male!
Speil og skapluker.

(Se flere bilder av badet her.)

Er det noen av dere som har malt skapluker før? Jeg lurer litt på om det blir finest å male med pensel eller om spraylakkering (industri) er tingen.
Tar gjerne imot tips!

Nå har jeg en liten (snart 2 år) gubbe her som plukker bort taster på tastaturet mens jeg skriver så vi kan vel blogges mer i morgen?

asdlkjulæøooooooo ;)


2 kommentarer:

 1. Ja, ja, er det noe jeg vet, så er det maling på skapdører:DDDDDD Og mine kjøkkenskapdører så vell sånn omtrent ut som dine. Det går greit å male med veldig god pensel, og veldig god maling. heftgrunn som grunnstrøk og tre strøk med egnet maling. MEN i dag hadde jeg betalt 5-6000 kr for å få de spraylakkert. Så når jeg skal male de enda en gang etter hvert, så må jeg pusse de veldig godt, før jeg maler de. Ellers så må jeg pusse de helt ned, før jeg leverer de til lakkering. Det er vist noen i Vestby som driver med dette:DDDD Blir spennende å se hva du kommer til å gjøre. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 2. Hehe, mellomste liker også godt å pirke på tastaturet, umulig å gjøre noe da:))

  Tips: Oljemaling(selvfølgelig) og bruk en pensel som kalles Etterstrykerpensel, gir et finfint glatt strøk på siste runde!:)

  Anbefaler ikke rulle... blir ikke jevnt nok, min erfaring da. Jeg er ganske pirkete...;))

  Lykke til!
  Klem Janne:)

  SvarSlett