8. februar 2012

Batterie de cuisine hylle


Hei hei!

Håper du har en finfin onsdagskveld! 
Jeg stikker bare innom for å si hei og for å si at jeg ble så glad da jeg fikk en mail fra en hyggelig dame i uka som gikk. Hun likte så godt vår batterie de cuisine hylle og har bedt sin handyman om å snekre en helt lik til deres kjøkken. Veldig morsomt! :)

Den har jeg og min mann tegnet og snekret selv så jeg blir veldig glad og stolt når noen vil ha helt lik hjemme hos seg. HER kan du se fremgangsmåten for å bygge hyllen.På baksiden av hyllen har vi kokebøker, meget praktisk! 

Og liker man ikke så mye profiler som vi har så kan man jo lage sin egen vri på batterie de cuisine hyllen. En variant helt uten lister kanskje?

Ønsker deg en finfin kveld, vi blogges! :)
5 kommentarer:

 1. To serveringsbrett ble med hjem fra IKEA i dag. Jeg sto lenge og vurderte, men endte opp med de hvite/beige. Veldig fornøyd.

  SvarSlett
 2. Den er også veldig flot, praktisk og dekorativ..:-)
  Det er sikkert mange der kunne ønske sadan en i sit køkken, men mangler handymanden..;-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlett
 3. Gleder meg til vi har kommet så langt med hus-prosjektet vårt at hylla kan bygges :)
  Nå er huset uten vegger (både utvendig kledning og innvendig), så om noen mnd koser vi oss på vårt nye kjøkken med den lekre batterie de cuisine over kjøkkenøya :) Gleder meg til alle de gøyale prosjektene som kommer fremover :) Så bare fortsett med din inspirerende blogging, den setter både den ene og andre i sving ;) Og er ikke minst en glede å følge :)

  *K*

  SvarSlett
 4. Så nydelig det blir!!!;))
  Gøy å ha noe som er egendesignet!
  Klem;)

  SvarSlett
 5. Den hylla er jo både vakker og praktisk. Heldige du :)
  Inger

  SvarSlett