18. februar 2012

FERIEOMAN


Kan man bli det? I så fall lurer jeg på om jeg har symptomene. Jeg har akkurat kommet hjem fra ferie og lengter allerede etter neste. Det er vinteren som tar knekken på meg, jeg bare lengter etter sol og sommer! Alt er så enkelt når det er varmt og tørt ute. Dørene står åpne og alt er mulig.

Jeg er så glad i vårt hus men noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne flytte det til et sted med palmer og 25 graders vann utenfor døren. I mai hadde jeg flyttet det tilbake. :)Jeg tok storvasken på fridagen min på torsdag så denne helgen nyter jeg nyvasket hus.
Herlig!

Ha en finfin helg. :)

9 kommentarer:

 1. Å ja, helt enig med deg :)
  Skulle ønske mange ganger
  at det var mye varmere og
  finere vær :) Det er sååå
  mye lettere å være til ღ
  Kos deg masse og nyt resten
  av helgen, stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. He,he, du høres ut som ett ekko av meg selv. Jo mer jeg reiser, jo mer har jeg lyst til å reise, spes på denne kalde årstiden. Vi driver å planlegger alderdommen i varmen, men har ikke helt bestemt oss hvor. Jeg har leddgikt og disse vintermånedene er ett san hel..... Derfor bruker vi 3 uker av ferien vår på vinteren i stedet for sommeren. På sommeren elsker vi norge og hytteliv.
  Starter du en ferieomanklubb er jeg med:)
  Tilbake til de grå lysestakene du spurte om, jeg trodde det var de på frokostbildene , men forstod nå det var de fra stuen. Det er noen herlige trelysestaker jeg vant i giweavay for ei tid tilbake. Tror de er fra KID.
  Ha en fin kveld i nyvasket stue
  Klem Anki

  SvarSlett
 3. Hihi, her kjente jeg meg igjen gitt.
  Kom tilbake fra ferie i varmen fro tre uker siden og hver gang min man sier det er kaldt, spør jeg entusiastisk - skal vi reise igjen?
  Han mener jeg er sprø og det er mye mulig, tihi.
  MEN , det hjelper jo veeeldig på å vite at våren faktisk ER rett rundt hjørnet!

  God snartvår klem fra meg :o)

  SvarSlett
 4. Vinter kan vara trevligt, men iband är den bara för lång. Jag önskar jag kunde bo hemma i Sverige under vår och sommar, och sen flytta ner hit till NZ igen. Vore inte det perfekt!?! Eller ett ännu varmare land än NZ, för här har vi inte haft ordentlig sommar på ett par år nu.
  Ditt hus är verkligen vackert. Och jag älskar den där jordgloben! Skulle själv vilja ha en sån fkatist.
  Kram och fortsatt trevlig helg!

  SvarSlett
 5. Så skrev jag et långt inlägg, men det försvann. Har haft stora problem att kommentera på blogger bloggar de senaste veckorna.
  I alla fall... Ville bara säga att din jordglob där på bilden är störtskön. Skulle själv vilja ha en sån. Och så förstår jag att du har ferie längtan igen. Är själv likadan varje gång jag kommer hem från ferie. Man längtar tillbaka till friheten. Inga måsten, bara mysa och ta det lugnt.
  Fortsatt trevlig helg!

  Tinefis Skrivna Ord
  (av nån anledning kan jag inte kommentera när jag är inloggad med mitt wordpress konto)

  SvarSlett
 6. Ja, har tro på den lidelsen der!! Jeg kom hjem fra ferie i slutten av januar og er igang med å planlegge sommerferien.. Det var jo sååå deilig med palmesus og deilig badevann at lengselen er et faktum!

  Klem

  SvarSlett
 7. Ferie ja, sitter o ser på turer till värmen i mai (då är det ännu vinter här...) men det korresponderar så dåligt mellan nord o syd, tyvärr. 14 dagar i syden blir 16-17 dagar borta för oss!
  Men o ta med sig huset till värmen 6 månader om året, JAAA, jag är på!
  Underbar give away du har här, fantastiska priser oxå. Kollén & Nyblom är bara super!

  Klem Anna

  SvarSlett
 8. Så lekkert det er hos deg, ha en fin fastelaven søndag!

  SvarSlett
 9. Jeg er definitivt hardt angrepet av den lidelsen! Elsker å reise - selv om jeg selvsagt alltid synes at det er deilig å komme hjem igjen også... I fjor ble det 3,4 turer til Dubai og en tur til Italia - men så langt har jeg ikke planlagt noen tur. Men har mange ideer, så det er bare å bestemme seg :-)

  SvarSlett