3. februar 2012

Høner på kjøkkenet


Hei hei!

Håper du har hatt en fin uke! :)

Her kommer bilder av to høner som vi har på kjøkkenet. (Ja, det er vel ikke akkurat mannen som har valgt den pynten...) Jeg synes det er koselig med høner, de gir litt "countrystemning" på kjøkkenet. Jeg går ikke lei dem heller, jeg har hatt dem på kjøkkenet i mange år. (Hadde jeg spurt mannen så hadde han nok ikke oppdaget at de er der en gang...)

Nå er det jo inn med dyr i interiøret, med ugla på en sentral plass. :)
Men jeg lurer på om du har et spesielt dyr som du gjerne pynter med i hjemmet, trend eller ikke? Jeg har en moster som hadde ender over hele huset. (Eller var det kuer?) De var uansett overalt; på dorullholdere, dørmatter og spisebrikker. :))

Ha en kjempefin helg!
Ps. I morgen trekkes en vinner i konkurransen:

5 kommentarer:

 1. Næææh...har et utstoppet hjortehode oppe i gangen, men...er vel kanskje glad den ikke henger i stua. Ellers liker jeg å pynte med ekte dyr, og spesielt da mine fine tupper når de tripper rundt i hagen om sommeren. Elsk! :)

  SvarSlett
 2. Her er det igrunnen dårlig med dyrepynt, har salt og pepperbøsser formet som fugler, ellers kan jeg ikke komme på noe mer. Lider ikke helt av samlemani, det eneste jeg har samlet på er eggeglass, men de fleste av dem donerte jeg til Fretex ifbm oppussingen av kjøkkenet.

  SvarSlett
 3. Flotte høner du har på kjøkkenet....de gir en skikkelig landlig følelse ja :-)
  Pynter egentlig ikke så mye med dyr jeg da, men har ett par små dachser i glass og en dørstopperdachs ( men det er jo pga mannen som er hekta på dachs ;-))
  Ha ei riktig god helg!
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne hatt en sånn høne som du har oppe på hyllen til å ha egg oppi. Jeg syns det er veldig koselig å pynte med dyr, men her i huset har jeg de springende rundt. Har ikke så mange figurer.

  Ha en fin helg=)

  SvarSlett
 5. Det er ikke noen andnre dyr her i huset, unntatt våre to vovver. men vi har jo hatt hele bondegården, den gangen det var vanlig på nitti-tallet. Ender,griser, høner og kuer. Tider det. Klem Grethe

  SvarSlett