13. februar 2012

Se det kule skiltet!


Hei hei!

Håper du har en fin mandag 
og at du har kommet over det verste sjokket at helgen er slutt. :)


Under ferien på Gran Canaria tok vi en liten utflukt fra Costa Meloneras og kjørte oppover i fjellene. For en fantastisk tur det var! Og på veien måtte vi som vanlig rote rundt litt blant gammel skrot.
Vi kjørte forbi dette stedet i vår leide Polo Volkswagen og plutselig så jeg et skilt som lå slengt i veikanten. Mannen stoppet bilen. "Var det fint da?" Han begynte å rygge. 
"Nei, litt lenger, litt lenger".
Habana Club 0 km... Har dette vært Habana Club tro?
Når man tenker på innredning hele tiden så får man med seg mye rart eller hur? :)

Jeg tror kanskje dette skiltet skal få være på badet. Det skal jo skje noen forandringer der etter hvert, blant annet har vi tenkt til å male skaplukene. Det er bare det at jeg ikke klarer å bestemme meg for farge. Og nå har jeg jammen nesten fått cold feet for hele malingen. Fortsettelse følger...

Ha en kjempefin uke! :)8 kommentarer:

 1. Wow stilig skilt, en artig suvenir å ta med seg hjem. Jeg synes baderomsmøblene dine er flotte jeg, hadde nok tenkt meg om mer enn en gang før jeg malte dem.

  SvarSlett
 2. Artig å finne noe spesielt å ta hjem fra ferie. Det som gjør Gran Canaria så spesiell er de 4 klimasonene; det kan være sol og 30 varme langs sørkysten og snø i fjellene.
  Mandeltrærne blomstret kanskje fortsatt?

  SvarSlett
 3. Jeg ville ikke malt de dørene, synes fargen er nydelig på badet deres!
  Skiltet var riktig tøft!

  SvarSlett
 4. Skiltet var kjempetøfft, så gøy å finne noe sånt å ta med hjem. Det var litt av et minne fra turen :-)
  Ha en fin uke :-) Anita

  SvarSlett
 5. Artig å vere skrotnisse. Får med seg litt ymmse nyttige souvenirar då ;-)
  Tenkte litt det same, er vel ingen særleg god grunn til å male dei skapdørene.....Syns dei tok seg bra ut eg!

  SvarSlett
 6. Kalkfarget panellakk, kanskje? Kult skilt. Men det krever kanskje litt røffere bakgrunn? Vi hadde furuskap på kjøkkenet, som jeg malte hvitt, så drivved, så mudd, og nå skal de bli hvite igjen. I dag hadde jeg brukt kalkfarget panellakk, slik at de ikke hadde blitt helt hvite, men at treverket at fått skinne igjennom. Lykke til uansett hva du gjør, om dere beholder de som de er eller ei. Klem Grethe

  SvarSlett
 7. Det skiltet var skikkelig fint. Det er slike varp som bidrar til lykke :)
  Klem

  SvarSlett
 8. Stilig skilt. Og spennende blogg. Liker gjenbruk og gamle duppedingser jeg med.

  SvarSlett