5. mars 2012

LONDON INTERIØR


Hei hei dere!

Håper uken startet fint. :)
Jeg har akkurat sovet en time og føler meg riktig så bra. (Lille gubben vekket meg kl. 4 i morges og snakket om frokost...)

Om alt går som planlagt så skal jeg en tur til London om ikke veldig lenge. Gøy, jeg elsker London! Men jeg håper at dere har noen tips til meg hva gjelder interiørshopping i London.
Jeg tar kanskje en tur til markedet i Portobello Road og så må jeg en tur innom Laura Ashley men ellers har jeg ikke peiling på bra innredningsbutikker i byen. Så har du noen tips så blir jeg kjempeglad!

Jeg har vært mange ganger i London og gleder meg like mye til å reise hver gang. Disse bildene er fra vår aller beste tur. Da reise jeg og mannen og var der hele påsken. Det var i 2006.
Vi bodde på et ganske fint hotell (for å være London...) og først ble vi vist til et rom i kjelleren med utsikt til en murvegg. Jeg trodde jeg skulle besvime av klaustrofobi så vi sa i fra og fikk et kjempefint rom med denne takterrassen i stedet. Det lønner seg å si i fra!
Utrolig sjarmerende utsikt fra takterrassen.
En tur i Hyde Park.
Surre litt rundt å se utrolig flotte Big Ben.
En tur på puben selvfølgelig!
Se på lekre hus og ta bilder i Notting Hill.
Jeg får ikke nok av disse engelske inngangspartiene. Å gå gjennom Notting Hill er en drøm!
Her er hotellet hvor vi bodde.
Om du har tips til lekre interiørbutikker i London så blir jeg kjempeglad!
Ha en finfin kveld.

Oppdatering: jeg trenger hotelltips også kom jeg på! :))Har du lyst til å bli med i utfordringen?
15 kommentarer:

 1. Jeg har aldri vært i London, men går det som jeg ønsker så tar jeg med datter, samboer og mannen på tur dit i mai, så jeg vil gjerne se hvilke tips du får. Jeg takker dessuten for inspirerende bilder fra din forrige tur.
  God tur
  Klem Anki

  SvarSlett
 2. Nå er jeg spent på om du får noen tips, jeg har vært mange ganger i London, men noen spesielle interiørbutikker har jeg ikke funnet. (Ikke at jeg har lett så veldig heller) De kan ha litt artige ting i Covent Garden, jeg elsker å rusle rundt der.

  SvarSlett
 3. Jeg drømmer om å dra til London :)
  Blir vel en tur en gang...

  Reist veldig mye men det er til varmerer steder :)

  ha en flott kveld!

  SvarSlett
 4. Så gøy at du viser så fine London bilder. Jeg og familien reiser også til London i mai, så nå må jeg følge med om du får noen bra tips ang. interiørbutikker :-) Jeg har også vært på marked i Portobello Road det var en opplevelse :-)
  Ellers så er det mange antikvitetsforretninger i Kensington Church street har jeg hørt.
  Ha en fin mandagskveld :-) Anita

  SvarSlett
 5. Vet ikke om Covent Garden er spesielt kjent for afternoon tea. :) Jeg er alltid i Covent Garden minst en gang når jeg er i London, alltid gode gateartister der, har opplevd mye flott musikk og andre typer show der.

  SvarSlett
 6. Nå har jeg knapt nok vært sørra for Strømstad, så det er på tide å skaffe pass til Gubben og meg og ta en tur til London. Min drøm:DDDD Jeg hadde planlagt å ta med gubben på juleferie til et høyfjellshotell. Kanskje jeg skal satse på London i stedet, men London er kanskje stengt hele jula....... husk å fortelle om noen interiørfortetninger, så jeg kan gå i dine fotspor. Problemet blir vell vekta, tenker jeg. he-he. Klem Grethe

  SvarSlett
 7. Jeg har desv aldri vært i London,hotellene jeg har hørt om er nok til og skremme vannet av meg!
  Men en fantastisk by,ja det tviler jeg ikke på at det er..
  God tur og kos deg masse:O))
  klem

  SvarSlett
 8. Ingen gode tips fra denne kanten dessverre.
  Har vært i London en gang, men det er maange år siden.
  Skulle gjerne tenkt meg en tur dit igjen...........en gang:)

  SvarSlett
 9. Hei :)
  Takk for koselig kommentar! Så heldig du er som skal til London! :)
  Aldri vært der!
  Du, den "daybeden" er en sjeselong fra Ektorp! Den er bare NYDELIG å ligge i! Annbefales!! Her i huset går den i rundgang rundt om! Den er super deilig!

  Kos deg i London!
  Klem fra Solveig!

  SvarSlett
 10. Anbefaler å ta en tur til Marylebone High Street, der er det flere små spennende interiørbutikker, bl.annet Cath Kidston. London er bare herlig, så god tur!!:) Klem Camilla

  SvarSlett
 11. Hei!
  Tok utfordringen din på strak arm;) Var jo veldig enkelt med akkurat det innlegget da...hihi. Fin blogg du har, supert å oppdage noen nye!
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 12. åå! heldige du som skal til London:)
  Eg har dessverre ingen gode tips til interiørbutikkar, men det hadde vore kjempe kjekt om du laga eit innlegg om det etterpå om du får nokre gode tips.

  Ønsker deg ein fin tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 13. Hei!

  Når det gjelder bordplaten så slipte jeg det helt ned pga. malingsrester, deretter beiset jeg to strøk med Lady interiørbeis ved bruk av en fille som ikke loet. For beskyttelse malte jeg deretter to strøk med Trestjerner gulvlakk som er en helt matt lakk.

  Jeg skal være med i utfordringen, ting tar bare litt tid!;) Utrolig flotte bidrag som har kommet inn!!

  Klem Marit

  SvarSlett
 14. Kan ikke komme med noen tips,
  men skulle gjerne vært der en
  tur - høres så mye bra om det :)
  Følger litt med her hva folk
  skriver, noterer og skal ha det
  i bakhodet hvis jeg skal dit en
  gang :) Klem fra Mette

  SvarSlett
 15. Kan dessverre ikke komme med noen tips jeg heller, men fine bilder fra London. Jeg har aldri vært der, men det står på listen over steder jeg vil besøke!

  God tur til London! Klem fra Jeanette

  SvarSlett