17. mars 2012

UTFORDRING: vis meg ditt frokostbord!


Goood morgen!

Nå er det bare et par dager igjen av utfordringen her hos meg. 
Hittil har 38 bloggekollegaer meldt seg på. :)
Utfordringen stenger 19. mars.

Vi er på jakt etter koselige frokostbord. Så dekk på slik du ønsker, ta et bilde 
og bli med. :)Det er svenske Nyblom Kollén som gir bort de nydelige sommerpremiene. Vakre duker, superfine vimpelrekker, veske og servietter. Det er også Nyblom Kollén som velger ut tre bidrag som får premier.Nå venter noen ærender her og en liten todo list.


Så jeg farter litt rundt og så håper jeg at vi sees igjen ikveld. :)

Klikk HER for å komme til frokostbordutfordringen!

 

3 kommentarer:

 1. Denne utfordringen passer jo perfekt til mitt innlegg i dag:) jeg kaster meg med i nesten siste liten. Ha en fin dag! Hilsen fra Elin

  SvarSlett
 2. har et par dager på meg da.....og masse lykke til i konkurransen for dere :)

  SvarSlett
 3. He he. om jeg enda hadde tid til å lage ett skikkelig frokostbord, nei her består frokosten i en rask bolle havregryn, ikke mye å vise frem det nei ;)) men ønsker alle andre lykke til, ja åsså kan jeg jo se de flotte frokostbordene rundt om, og kanskje en også får litt inspirasjon til å virkelig duke opp en gang =)
  Ønsker deg en fortsatt flott dag/kveld,
  klem Heidi

  SvarSlett