10. april 2012

Dette var ikke planlagt!


Så trist vær det er i dag! 
(Og jeg som så for meg noen fine dager til, siden jeg har fri.)
Jeg bare gleeeeder meg til det været som må komme etter dette.
Tror ikke jeg skal være mange sekunder utendørs i dag. 
Nå gruer jeg meg til og med til å gå ut med søpla...
Jeg er så glad for at jeg kjøpte med meg et interiørblad fra Sverige i går 
som jeg ennå ikke har lest ferdig!

Vi blogges! :)

7 kommentarer:

 1. Ja det er vanskelig å planlegge det været=( Her var solen fremme før i dag, men nå har skyene gjemt den... Så godt å slappe av med interiørblad/blogger;)

  SvarSlett
 2. Hallais. Joda, jeg løpt ned til postkassa i stad, og løp vel enda fortere opp, tror jeg. Snakker om å regne isdråper, BRRRRRRRR Glad jeg er hjemme i heimen, hvor det er godt og varmt. Lurer på hvor våren forsvant....... Grethe

  SvarSlett
 3. Hei .
  Koselige blogg du har...
  Så fint kjøkken.
  Jeg lurer på hvor en får kjøpt kroker som dine--
  Ha en god dag.

  SvarSlett
 4. En får gjøre det beste ut av disse "Inne-vær-dagene" og nye interiørblader eller en runde i Blogglandia blir aldri feil. Ønsker deg en fin fn inne-fridag!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 5. Guffent og regnfullt i Bergen også i dag, jeg har brukt mye av dagen på IKEA med en venninne. Fikk handlet inn litt til altanen, men siden IKEA i Bergen skal flytte inn i nye lokaler om noen uker så hadde de ikke alt jeg hadde på listen. Nå skal jeg titte i Boligpluss og pakke ut koffertene. Ser du koste de i London, var du en tur i Covent Garden også?

  SvarSlett
 6. Du får kose deg inne i regnet:)
  Noe varmt i koppen og ett godt blad er jo herlig på en fridag:))
  Her har det også regnet store deler av dagen!!

  KLEM

  SvarSlett
 7. Jepp utrolig kjedelig og frustrerende vær!
  Kos deg inne og nut dagen.
  Klem

  SvarSlett