22. april 2012

Jeg jobber med stuebordet!


Hei!

Nå har jeg vært noen timer i garasjen. Her ser dere hvor langt jeg har kommet med stuebordet. Malingsfjerner er brukt og jeg har skrapet meg igjennom sikkert sju lag med maling. Mannen måtte trå til noen ganger for det var en skikkelig styrkejobb å ta seg inn til treet. Nå er sliping det neste.

Det er flere av dere som synes bordet var fint som det var og jeg holder med om at gråfargen var pen. (HER kan du se hvordan det så ut.) Men jeg synes det sjarmerende bordet virkelig fortjente å få en ordentlig behandling nå. Det har bare blitt kladdet lag på lag med maling. Slurvejobb rett og slett. Malingen flasset av i stua og de koselige bordene i bordplaten var nesten ikke synlige lenger. Jeg synes slitte gamle møbler er sjarmerende men det finnes helt klart en grense! Det må se ordentlig ut.
Man kan ikke helt se hva som er foran og bak på vår katt Morris. :)
Dette er foran. ;)

Ha en trivelig søndagskveld kjære leser!7 kommentarer:

 1. Phu, jeg føler med deg! Jeg er godt i gang med ett lignene prosjekt. Har brukt opp en hel boks med malingsfjerner...Men så blir jo resultatet så bra, og enda bedre når en har gjrot jobben selv.
  Ønsker deg en fin ny uke, og lykke til videre med pussingen!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 2. He,he morsomt. Både med katt og bord!
  Anki

  SvarSlett
 3. Supersnygg, fst jag tidigare var för o inte ta bort färgen!
  Fast jag vet ju att jag är en "sucker" för renslipat trä, o gärna inoljat med linolja o terpentin!!
  Glädjer mig till färdigt resultat, Ha en fin vecka, klem Anna

  SvarSlett
 4. Bordet ser røft ut,har et litt lignende til kjøkkenbord..
  ha en fin uke
  klemklem

  SvarSlett
 5. Det blir spennende å følge med deg og resultatet av oppussingen av spisebordet!

  Og for en bedårende pus!

  Ha en fin dag,
  klem M
  (\__/)
  (='.'=)
  (")_(")

  SvarSlett
 6. Chanel hilser til Morris!

  SvarSlett