18. april 2012

PERSONAL SHOPPER!Hei!

Nå har jeg akkurat tatt en kjapp vask i huset. 

Det er jo så deilig å våkne til rent hus den dagen man har fri! 

I går var jeg og en venninne på noe utrolig gøy! Vi var i butikken til en tredje venninne og prøvde klær etter at butikken var stengt. Jeg har kommet inn i en skikkelig dårlig klesperiode og synes jeg gjør bomkjøp etter bomkjøp. Vår venninne som har jobbet med klær i en flott butikk i mange år plukket ut mange spennende antrekk til oss. Vi følte oss som Julia Roberts i Pretty Woman. :) 
Bildene fra seansen ligger på en mobil et sted (jeg glemte kamera) og om det er noe som i det hele tatt kan vises så kommer noen bilder etter hvert! :))

Noen som vet hva jeg mener med dårlig klesperiode? En garderobe full av klær som ikke passer sammen og bare kjedelige plagg i kjedelige farger. Det var helt nydelig med en "personal shopper"!

I morgen er det som sagt fridag og jeg må få begynt på og avsluttet noen av alle prosjekter...
Vi blogges igjen i morgen! :)
8 kommentarer:

 1. Åhh så moro :))
  Ja, jeg vet akkurat hva du mener !! Akkurat nå har jeg en bad hairday-periode ;)
  Hadde vært moro å se bilder :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Høres ut som en behagelig måte å shoppe på,hender vel at de fleste av oss gjør noen bom kjøp,og noe plagg blir man vel litt merer glad i å bruke enn andre plagg.

  Ha en fin kveld
  Klem Anita

  SvarSlett
 3. Klart jeg vet hvordan det er når man har lassevis med klær men ingenting å ha på seg. Og det er utrolig gøy å ha en slik handletur der tingene man prøver både passer og er kledelige. Jeg hadde en slik opplevelse for en stund siden, det er bare herlig. Nå for tiden har jeg hårkrise, følte meg som en grå mus så bestemte meg for å bli blond igjen. Det skjedde i dag og nå angrer jeg,ha ha er det mulig???

  SvarSlett
 4. Det var det ikke mulig å få det så lyst som på det bildet jeg viste her om dagen. Frisøren lover at neste gang om ca to måneder så kommer det til å få den fargen. Nå synes jeg det er for gult, men mulig det er et tilvenningspørsmål. Jeg angret iallefall som en hund da jeg forlot frisøren i dag. Kan ikke helt se for meg deg med kort rødt hår, men de sier jo at alt kler den smukke. :)

  SvarSlett
 5. Så gøy å ha en hel butikk for seg selv:))
  Alltid godt å få litt hjelp med garderoben.
  Så godt å våkne til rent hus i morgen, nyt fridagen:))

  Klem

  SvarSlett
 6. Høres ut som en herlig dag!
  Selv har jeg vært mannekeng på butikken hvor jeg jobber i dag - hihihi- det er det jeg sier, en blir tøffere og tøffere med årene, bare gled deg :o)

  Skal si deg en ting og det er at da min elskede svigermor døde for fire år sin og min fantastiske mamma for to år siden ( i går, faktisk) Ja, da gikk det opp for meg hvor liten tid vi er her på jorden..Og skal vi gjøre noe vi har lyst til ? ja så må vi gjøre det da.
  Og IKKE ta deg selv så høytydelig sa alltid min gøye mor.

  DU, det virker som du har en gøy mann da?
  DE kule smykkene han har kjøpt til deg?
  Stolsmykket var bare helt utrolig tøft!

  TAKK for titten og så er jeg spent på bordet..

  Klem fra anne på landet.

  SvarSlett
 7. Så morro da!!:) Hadde selv kunne tenkt meg en slik dag!;)

  SvarSlett
 8. En sånn klesperiode har jeg vel hatt i flere år nå... blir fort slik når klær ikke lenger blir en prioritet. Man bare tar det man har.
  Eneste tiden jeg føler meg fin er når sommeren kommer for fullt og man kan hive på seg en lett kjole.

  Klem Madelén

  SvarSlett