19. juni 2012

Gardiner!Hei! De nye liftgardinene er på vei opp her. Må bare lage et nytt oppheng til de. Blå- og hvitstripete gardiner på kjøkkenet. Ønsker deg en kjempefin kveld!

6 kommentarer:

 1. Koselige gardiner. Og så måtte jeg akke meg over den flotte kontorstolen du var så heldig å finne!!

  Ha en fin tirsdagskveld og nyt sommeren.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Liker:) Blått og stripete er min favortitt :)

  Klem

  SvarSlett
 3. synes blå/hvite striper er så flott...kjøpte koppehånklær i samme som gardinene dine på nille...la den på kjøkkenbordet idag som duk....synes det ble såååååå fint :-)

  Ha en fin kveld!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Så masse fint! Ramlet tilfeldig innom bloggen din i dag, og falt pladask! Så masse fint og EKTE, ikke overstylet, men sånn at man kan tenke seg å bo i det. Lykke til videre, både med det store arbeidet i hus og hage og med bloggingen. Jeg kommer snart tilbake!

  Hilsen Aud Ellen

  SvarSlett
 5. Så flott blogg! Jeg ramlet tilfeldig innom for første gang i dag, og falt pladask. Kjempefine bilder av interiør, hus og hage som er EKTE, ikke overstylet, men sånn at man får lyst til å være der! Lykke til videre med det store arbeidet, og med bloggingen! Jeg kommer snart tilbake:-)
  Aud Ellen

  SvarSlett
 6. Blått og hvitt er så "rent", sommerlig og maritimt på en gang. Og stolen var jo kjempelekker! Fin fin torsdag til deg.

  SvarSlett