19. juni 2012

Gardiner!Hei! De nye liftgardinene er på vei opp her. Må bare lage et nytt oppheng til de. Blå- og hvitstripete gardiner på kjøkkenet. Ønsker deg en kjempefin kveld!

6 kommentarer:

 1. Koselige gardiner. Og så måtte jeg akke meg over den flotte kontorstolen du var så heldig å finne!!

  Ha en fin tirsdagskveld og nyt sommeren.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Liker:) Blått og stripete er min favortitt :)

  Klem

  SvarSlett
 3. synes blå/hvite striper er så flott...kjøpte koppehånklær i samme som gardinene dine på nille...la den på kjøkkenbordet idag som duk....synes det ble såååååå fint :-)

  Ha en fin kveld!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Så masse fint! Ramlet tilfeldig innom bloggen din i dag, og falt pladask! Så masse fint og EKTE, ikke overstylet, men sånn at man kan tenke seg å bo i det. Lykke til videre, både med det store arbeidet i hus og hage og med bloggingen. Jeg kommer snart tilbake!

  Hilsen Aud Ellen

  SvarSlett
 5. Så flott blogg! Jeg ramlet tilfeldig innom for første gang i dag, og falt pladask. Kjempefine bilder av interiør, hus og hage som er EKTE, ikke overstylet, men sånn at man får lyst til å være der! Lykke til videre med det store arbeidet, og med bloggingen! Jeg kommer snart tilbake:-)
  Aud Ellen

  SvarSlett
 6. Blått og hvitt er så "rent", sommerlig og maritimt på en gang. Og stolen var jo kjempelekker! Fin fin torsdag til deg.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...