15. oktober 2012

En hemmelighet...


Ja nå skal jeg dele en liten hemmelighet jeg og mannen har holdt på i noen måneder. Sikkert har du som leser bloggen min lagt merke til at jeg ikke har vært til stede like mye i det siste som jeg pleier. Grunnen til det er at jeg har vært så dårlig! Jeg har vært superkvalm i to måneder og noen dager har jeg ikke klart å stå opp av senga en gang. Jeg er gravid og denne lille knerten skal bli storebror! :)
Nå har jeg det i alle fall litt bedre og jeg kjenner et ørlite håp om at jeg kanskje blir meg selv igjen. Lett å miste håpet i en slik situasjon altså! Som min lege sa; det er tortur å være kvalm i mange måneder.

Nå er jeg tre måneder på vei og ultralyd i dag viste at alt står bra til, fantastisk! :) 

Nå skal snart hele familien ta en velfortjent tur til varmere strøk. Det blir så deilig! Jeg er så lei av den samme sofaen og det samme kjøleskapet her hjemme. Jeg må jo spise hele tiden for å ikke være konstant kvalm! Tror nok mannen også gleder seg veldig til å få en liten pause fra sykestuen her hjemme. :)
Da skal vi bare slappe av alle sammen og spise god mat.

I kveld skal jeg ut og gå tur i regnet med en venninne, det hjelper mot kvalmen. Så skal jeg begynne å pakke så smått. Jeg gleder meg helt vilt til den dagen jeg våkner opp og ikke er kvalm, håper den dagen kommer snart!

Ha en fin uke! :)

26 kommentarer:

 1. For en fantastisk nyhet!Gratulerer med bebis i magen!:O))Håper formen blir bedre med tiden..klem

  SvarSlett
 2. Åååå så gøy :)

  Gratulerer, kos deg og nyt varmen :)

  SvarSlett
 3. Wow, gratulerer så koselig. Kan ikke si jeg misunner deg den kvalmen altså, må være grusomt, kan faktisk nesten ikke forestille meg hvor fælt det må være siden jeg knapt var kvalm en dag i mine to svangerskap. Masse god bedring til deg, håper inderlig du er på beina snart.

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Åååå så herlig en hemmelighet :)
  Håper formen din snart blir bedre!
  Kanskje det er ei lita tulle i magen da ;)
  Jeg har heldigvis aldri vært kvalm.
  Ha en fin kveld, og nyt ferie og kos!!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med et nytt lite vidunder i vente :)
  Nyt ferien :o)

  Klem

  SvarSlett
 6. ååå gratulerer så masse =D
  Dette var gøy å høre, å gå gravid er jo fantastisk bortsett fra kvalmen hehe
  husker jeg var det begge gangene.
  Masse god tur ;)
  Klemmer

  SvarSlett
 7. Åååå gratulerer så mye:) Blir helt rørt jeg her jeg sitter i ammetåken:) Føler med deg. Jeg var kvalm i 7 måneder. Krysser fingrene for at du snart er ferdig:) Hils hjem! Klem

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig! Gratulerer!
  Ønsker du snart var ferdig med kvalmen. Det er helt grusomt.
  Lykke til og hjertens GOD TUR til varmere strøk!!

  SvarSlett
 9. Så koselig, gratulerer! Kjedelig med den kvalmen, man ser liksom så mørkt på alt når man ligger der!! God bedring!!

  SvarSlett
 10. Hallo snuppa borte i veien!!!! Hadde en sterk mistanke om dette, ser du :D Veldig hyggelig og koselig for dere. MEN med min tredje sønn var jeg sjuk til nærmere 8. måned, hahaha Lå rett ut, og ropte ellers på elgen. For jeg drikker vanligvis ikke melk, men gjorde det når jeg var gravid. Og det er ikke bra når man selv er allergisk mot melk, og venter et barn som er allergisk mot melk. Jeg slutta å drikke melk, så da roet barnet seg, og magen min. Men ungen var en grei unge han, selv om han var allergisk mot det meste, da han var liten. Kommer bort i morgen og henter hattehyllene. Klemmings Grethe :D

  SvarSlett
 11. Åhhh, så kul o lite skummelt! Jeg tenkte på dig idag...o graviditet. Why, vet ikke! Grattis i massor.
  Ha en fin tur , klem Anna c",)

  SvarSlett
 12. gratulerer så mye med spire i magen :) jeg går inn i min siste uke som gravid... med nr 3, var grise dårlig de 3 første mnd med denne lille snuppa.... men d gikk over heldigvis... kjente ingen kvalme med guttene :)
  Så... bli vel jente da skal du se :)

  God tur til varmere strøk :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 13. Gratulerer så mye:)
  Ikke noe stas å være kvalm da..håper det går veldig snart over!
  ha en fin uke
  klem Cathrine

  SvarSlett
 14. Gratulerar! Hoppas illamåendet går över och att du kan njuta!
  Agneta kram

  SvarSlett
 15. Gratulerer! Krysser fingrene for at kvalmen snart gir seg, så du kan nyte svangerskapet. Blir deilig med litt miljøskifte, gir nok ny energi også.
  God tur og ta vare på kroppen:)

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 16. Uff da , men som regel er det vel de tre første mnd som er fæle med hensyn til kvalme. Nå kommer jo de tre beste mnd i svangerskapet så får håe at du får kost deg og nyte tiden. Klem

  SvarSlett
 17. Gratulerer...og masse lykke til!
  Er en av de heldige som har sluppet slike plager i svangerskapene ( 4 ), og det må være fælt.
  Nå som du er kommet så langt håper jeg du får være frisk og opplagt.
  Ha en fin tur!

  SvarSlett
 18. Åh så koselig! Gratulerer så utrolig mye!
  Håper kvalmen gir seg for seg snart! Kos dere på ferie! Vår er straks over, men noe varme her i Syd-Sverige kan eg vel ikkje skryte av.

  Klem

  SvarSlett
 19. Hehe, fekk mistanke om at du var gravid for nokre veker sidan då du beklaga låg bloggaktivitet. God betring og lukke til, helsing firebarnsmor.

  SvarSlett
 20. Åå, GRATULERER så veldig masse! Jeg forstår deg så godt, jeg kastet opp hver dag fra uke 7 til uke 16 ca. Det er nesten ikke menneske igjen av en til slutt!
  Heldigvis går det over, og premien er jo så fin! (Som du alt vet med en så fin gutt!:-))
  Her er det tre dager til termin med førstemann fortsatt!
  Masse lykke til videre! Nå blir det ekstra spennende å følge med fremover!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 21. g r a t u l e r e r !!!!!
  Så koslig med ein liten lillebror/søster til storebror ;o)

  Håper kvalmen gir seg, ikkje godt å gå slik...
  Hjelper nok med ein tur til varmare strøk og... ;o)

  Fin haustdag til deg!

  klem ib

  SvarSlett
 22. Gratulerer så mye til dere begge!!!!:)

  Klem Marit :)

  SvarSlett
 23. Gratulerer!!! ;) Jeg hater å være kvalm så jeg skjønner godt at du lider om dagen, men med en så fin gave i vente får du god lønn for strevet tross alt. Det kommer til å gå så bra så! Vårbarn blir det også... kan det bli bedre :)

  SvarSlett
 24. Gratulerer sååå mye med den lille hemmeligheten !!! Å være kvalm er ikke moro, håper du blir kvitt det snart !!

  Ønsker deg og dine riktig god tur til varmere strøk !!!

  Hilsen Maren i nord..

  SvarSlett
 25. Håper at den verste perioden er over snart.

  Lykke til.

  SvarSlett
 26. Gratulerer så mye - så koselig! Jeg vet hvor grusomt det er å gå sånn den første tiden, og så skal en ofte ikke vise hvordan det er fatt heller - ikke lett å være så god skuespiller ;o)
  Håper formen er stigende, og en ferie vil sikkert gjøre godt etter denne slitsomme tiden. God tur :o)

  Mona

  SvarSlett