25. oktober 2012

Julestemning!


Hei!

Nå er jeg hjemme igjen etter en uke i Maspalomas på Gran Canaria. Det var helt nydelig med vakkert vær og over 25 grader varmt. 
Veldig spesielt å komme hjem til hagl og storm her hjemme. :)

Her blåser det så det knaker i husknutene, jeg er ikke glad i vind og får helt noia!
Ja, det var helt nydelig å dra bort en uke men kvalmen har jeg ikke blitt kvitt. Hadde noen dårlige dager og spesielt kvelder der nede. Jeg måtte legge meg ved 22 og gikk nok glipp av noen artige show på hotellet. ;)

Magen har begynt å bli stor også allerede, kanskje litt på grunn av all is som gikk ned i varmen...

I dag har jeg også vært kjempedårlig på grunn av kvalmen. Takk og lov for min kjære mann som vasker klær, lager mat og tar hånd om husholdningen når jeg melder meg ut. :)

Stolene blåser over verandaen i stormen!
Jeg fikk skikkelig julestemning av disse bildene jeg tok på verandaen i dag.
Litt koselig er det jo med snø og uvær også.

Ha en hyggelig fredag i morgen dere! :)

6 kommentarer:

 1. her har jeg tydeligvis gått glipp av noe, gratulerer så mye med familieforøkelse. men uffda stakkars deg, den kvalmen er helt fæl. jeg har hatt det helt likt med alle mine 4 svangerskap, får håper det snart går over. klem

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem:-) Det hørtes deilig ut med sol og sommer!!! Men jeg misunner deg ikke den kvalen:-(

  SvarSlett
 3. Uff stakkars deg, det høres ikke kjekt ut. Håper kvalmen slipper snart. Det var sikkert deilig med en uke i solen likevel, vi reiser ned i julen i år. Litt snø har falt her også i dag, det var kaldt på ørene og fingrene i dag så nå er det på tide å finne fram luer og hansker. Koselige stemningsbilder fra terasen din.

  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med graviditeten :-) Håper kvalmen gir seg snart!

  SvarSlett
 5. Velkommen heim !!
  Ei veke i varmare strøk gjer godt, synd du ikj vart kvitt kvalmen :0(
  Fin bilder!!
  Fin fredag til deg!
  Klem ib

  SvarSlett
 6. Så koselige bilder, selv om sneen har kommet. Du hadde en flott blogg og den må jeg legge til på blogger jeg leser.

  Ønsker deg en flott helg videre.

  Klem Anne Line

  SvarSlett