30. oktober 2012

Nye sofaen i stua!


Hei!

Her kommer et oversiktsbilde av stua med ny sofa. 
Det kommer litt flere bilder en av de nærmeste dagene. :) 

Før mannen bygget bokhyllen over hele endeveggen hadde vi våre sofaer slik du kan se på bildene her. Etter at hyllen kom på plass har vi hatt sofaene stående helt merkelig midt på gulvet. Denne gangen kom vi frem til at det må bli en hjørnesofa for å utnytte plassen i vår lille stue. 

For å være helt ærlig så vet jeg ikke om vi hadde glemt brillene hjemme da vi plutselig kom over sofaen i en butikk. Den vi så i butikken og bestilte, var beige. Den vi har fått hjem er mørkt sandfarget. Hehe og fargen heter jo det samme. 
Hverken mannen eller jeg kan skjønne at det er samme sofa, men saken er at jeg er kjempefornøyd! Den mørkere fargen gjorde seg virkelig i stua og det ble mye lunere mot alt det lyse. Så kan det gå. :))
Med tre i familien og en til på vei så tror jeg dette blir en koselig sofa å være i. 


Akkurat nå er mannen ute i garasjen og bygger på et nytt bord med kryssben som vi har fått bestilling på. Han er flink. Han har også fått en utfordring av meg som gjelder noen nye lykter til trappa ute. Jeg skal selvfølgelig vise dere en dag.

Og en siste ting. 
Vet dere hva? Jeg har hatt en kjempefin dag i dag! Nesten ikke vært kvalm i det hele tatt. Jeg er så lykkelig! Og for en fin dag å være frisk på, nydelig med sol som skinner på snøen. Jeg og mannen gjorde noen ærrender i dag og tok en lunsj sammen i byen. Kjempekoselig.
Jeg tror jeg holder på å bli meg selv igjen. Fantasktisk!

Ha en nydelig kveld! :)

12 kommentarer:

 1. Flott sofa da!!! Den blir god å tilbringe kalde vinterkvelder i :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Susan! Ja jeg tror også dette blir bra. :)

   Slett
 2. Hei. Så flott det ble. Skal si du har en flink mann som har bygd den flotte hylla. Bra at formen din er bedre. Klem fra Liv

  SvarSlett
 3. Kjempefin sofa og det gjorde seg virkelig med en hjørnesofa nå som bokhyllen er på veggen! God så den også ut til å være. Så godt å høre at formen har vært bedre i dag. Kanskje du går inn i en god periode nå!

  SvarSlett
 4. Super bra blev det!! Ja det gjorde sig verkligen m mörkare soffa!
  Härligt att dagen varit bättre, så mysigt m lunch ilag c",)
  Klem Anna

  SvarSlett
 5. Lyset i butikker kan bedra mye når det gjelder farger. Sofaen er jo knallstilig og ser veldig komfortabel ut, dessuten er fargen veldig praktisk også nå som dere snart har to små i huset. Så bra at du har vært mye bedre i dag, håper virkelig du slipper mer kvalme nå. Klemmer til deg

  SvarSlett
 6. Kjempefin sofa! Er på jakt etter noe lignende selv, så skulle gjerne visst hva den heter, og hvor den er kjøpt! Veldig koselig stue:) ønsker deg fortsatt fine dager!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Sofaen er kjøpt på Møbelringen til en kjempekampanjepris i disse dager. Sofaen heter Lune og fargen KA Grey. Lykke til med sofakjøpt! :)

   Slett
 7. Heihei, sofaen var knallfin i fargen. Den er med på å skape mer dybde i rommet. Og FOR en dyktig mann du har, nydelig bokhylle! Lykke til med fjerdemann på vei, så koselig. Legger meg til som følger på denne fine bloggen ;)
  Ha en fin og kvalmfri dag ;)
  Janne

  SvarSlett
 8. Hei! Hvilkenfarge har du på veggene?

  SvarSlett