10. oktober 2012

Rålekkert eller hur!Hei!

Er ikke rommet og interiøret på bildet superkult? 

Dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg og mannen har litt gamle møbler og ting og tang innimellom som vi selger. Dette bildet har jeg fått av Nina som har kjøpt den gamle industristolen som vi restaurerte. Hun var høygravid da hun var hos oss og hentet stolen i sommer og både helsekort og fødebag var med i bilen i tilfelle... 

I helgen så fikk jeg en så fin mail om hvordan det gikk etterpå. Bare les her:
Stolen står nå i gangen i 3. etasje. Får så mye skryt for den.:)


Jeg var jo høygravid når jeg hentet den hos deg. Husker du jeg sa at: Det eneste som kan hindre meg i å hente den, er om fødselen skulle sette igang?Vel, vi var hjemme igjen kl 00.30 den natten og når jeg sto opp neste morgen gikk vannet! Maic Abraham er nå 7 uker gammel og stolen har fått en ekstra betydning i hjemmet vårt;)
Stort grattis til en liten gutt Nina! :) Og stolen er jo bare helt perfekt hjemme hos dere. Er det tapet dere har på veggen til høyre? Rålekkert! Eller hva sier dere lesere? :)

God onsdag! 

8 kommentarer:

 1. Fantastisk bilde med mange flotte detaljer.
  Jeg skjønte ikke helt hva det var der på veggen. Er det et bilde, eller et lerret. Eller er rett og slett veggen som er slik? ;)

  Jeg kommer kanskje også på bloggtreff på Jeløya.
  Siw

  SvarSlett
 2. Det er tapet på veggen,bestilt på mål fra Photowall.no. det gamle strykebordet er kjøpt i bruktbutikk,lampen fra IKEA og hornet på veggen er funnet i mine svigerforeldres garasje. Takk for en fin blogg med masse inspirasjon!

  Hilsen fra Nina

  SvarSlett
 3. Nydelig stol og kul tapet. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 4. Hejsan!
  Råläcker stol, bra jobb där! O det får mig till o tänka på stolen från skolan som jag...(hrmmm) hittat. DEN ska jag ordna!!

  Klem Anna

  SvarSlett
 5. Kjempestilig den tapeten:)
  klemklem

  SvarSlett
 6. Helt enig, rålekkert!
  Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss til deg selv eller en venn,
  eller kanskje en lekker lue fra italienske Barnum - prøv lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette ♥

  SvarSlett
 7. Kjempelekkert og røfft!
  Klem og fin torsdagskveld til deg.
  No har jeg høstferie, og det er SÅ deilig!

  SvarSlett