12. desember 2012

Strikkede julekuler!


Hei!

Nå sitter jeg ved pelletskaminen med nye ullsokker på og spiser grøt. Så deilig det er å ha et varmt hus å være i når det er så kaldt ute! Jeg har sett noen reportasjebilder fra Tallin i det siste av helt horrible leiligheter! Folk bor uten strøm, vann og med en bøtte midt på gulvet som toalett. Tenk så helt utrolig bra vi har det! 
Jeg må også si at jeg til tider har verdens beste jobb. :) I dag har jeg brukt store deler av dagen til å teste julemat. Både norsk og svensk. Man kan vel ikke ha det stort bedre på jobb 12 dager før jul? :)

Ellers så går det unna om dagen, det er mye man skal rekke før jul!
Julepynten er på plass men det er mye jeg ikke har tatt frem ur eskene en gang.
Det er litt deilig og ikke ha så mye fremme synes jeg, blomster og naturlig pynt er nesten det beste.

Disse julekulene strikket jeg for noen år siden og det var svigermor som først pyntet med de slik. Jeg synes det var så fint med konglene så jeg gjorde det samme jeg i år. :)
Det vakre fatet er fra CASAgent og er en 30-års gave.

Ha en knallfin kveld, vi blogges i morgen! :)

2 kommentarer:

 1. Koselige biler:)
  Ser du har pyntet juletreet allerede.
  Her i hus må vi vente mot neste helg før treet blir pyntet, men i går fikk vi kjøpt det. Så nå står det i garasjen å venter på å få komme inn.
  Julematsmaking på jobb, det kaller jeg en fin arbeidsdag.
  Klem Veronica

  SvarSlett
 2. ja det hørtes ut som verdens beste jobb..er det noen ledige stillinger der??:)
  Stilige de strikkete kulene,og pyntet treet har du også gjort......
  fin kveld til deg...
  klemklem

  SvarSlett