19. januar 2013

Beklager om jeg lurte dere! :)


Hei herlige lørdag! :)

Til tross for klart og pent vær i dag så er det fortsatt så der vintermørkt ved frokostbordet.
Gleder meg til våååååår!!

Beklager virkelig om jeg lurte noen av dere med innlegget i går, jeg skjønte jo det på kommentarene. Perleblomsten jeg har utenfor døren er ikke ekte, det er derfor den har klart seg gjennom vinteren! Ser jo nå at mitt "artige" innlegg lett kunne misforstås. :) Vi må nok vente en stund til med å sette ut vårløkene...

I dag er det -15 her, noen andre som også har det kaldt? Vet ikke helt hva vi skal finne på i dag men noe må det jo bli! Ha en fin lørdag!!! :)

1 kommentar:

  1. Her var det 23 kalde i morges. Det blir liksom ikke helt varmt inne heller.

    Jeg skulle ha vasket kjøkken, men skriver gårdshistorie istedenfor.

    SvarSlett