7. mars 2013

Planene på badet tar form!


Hei!

Her er jeg igjen og nå begynner endelig planene å ta form. :)

Det er skapene bak meg på bildet vi skal gjøre om på. Vi skal rett og slett ta ut disse og sette inn noe annet med mer plass. En kveld denne uken satt jeg og mannen rundt kjøkkenbordet med flombelysning og bladde i kataloger og sjekket på nett. Plutselig fant vi en løsning som blir både rimelig og pen. 

Håper jeg da... Løsningen blir som alltid når vi skal gjøre noe; litt spesiell.
Jeg sa til mannen at nå har vi endelig et typisk Jessie og Trylle prosjekt på gang igjen, 
det var lenge siden! ;)


ss="separator" style="clear: both; text-align: center;"> Nå er det egentlig bare å bestemme i hvilken ende vi skal begynne. Vi skal samtidig male taket og lister igjen også. Jeg ser for meg en høyblank hvit til våre matte fliser.

Jeg gleder meg til å begynne! Badet er et av rommene i huset jeg er mest fornøyd med og med disse endringene vil det bare bli bedre. Moro!

Flere bilder av badet her.


3 kommentarer:

 1. Så gøy med litt endringer, så flott dusj du har da :) lekkert!

  Ha en fin dag, klem :)

  SvarSlett
 2. Lekkert bad du har Jessica! Lyst og deilig!!
  Spennende å se når dere er ferdig med forandringene!

  Ha en kjempefin dag!
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 3. Så fint det er, men alltid gøy med litt forandringer!
  Jeg har et bad som står på oppussingsprosjekt nr. 1...men der skal alt taes...unntatt taket :)
  Ha en fin torsdagskveld

  SvarSlett