19. mars 2013

Spiraltrappen


Hei hei!

I helgen reparerte mannen spiraltrappen på kjøkkenet. Noen av pinnene i rekkverket hang både til høyre og venste. :) Typisk sånne småting som man tenker over hver gang man går forbi og man føler at det er slike ting litt overalt i huset som skal fikses på.

Nå er det så deilig at den er hel og fin igjen!

(Her kan du se flere bilder av vår trapp om du vil.)


Nå må jeg vi farte avgårde her men plutselig er jeg tilbake på bloggen. ;)

2 kommentarer:

  1. Jett om jeg kjenner meg igjen... Men plutselig en dag blir det reparert :)

    Det skapet som er med på bildet, er jo bare helt nydelig.

    :) Inger

    SvarSlett
  2. Hei på deg! Kjenner til det ja!! Sånn tror jeg det er hos de fleste. Og hos oss gjelder det i alle rom! Ha en fin dag. Klem

    SvarSlett