15. april 2013

På kjøkkenbenken


Hei!

To uker igjen til termin og vi er på siste innspurt her hjemme.
 Mannen jobber på med badet og jeg gjør det jeg kan av forberedelser. Ikke mye smidig akkurat nå nei og jeg blir så fort sliten! Jeg må hvile flere ganger om dagen og jeg får vondt i bena av å gå opp en trapp. :) Det skal bli så godt å bli seg selv igjen og ikke minst så gleder jeg meg til løpeturer!! Det gjorde jeg på slutten av forrige svangerskap også. Det er frihetsfølelse for meg!

Skaplukene under vasken er malt og nye knotter skal på plass.
Endelig skal et prosjekt jeg skrev om på bloggen for et par år siden bli iverksatt. Her kan du se en liten teaser av hva jeg mener, gleder meg til å se hvordan det blir!!

Et sommerlig bilde av kjøkkenbenken i dag.
Vi blogges snart igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar