3. juli 2013

Retro utemøbler!


Hei!

Ja det får man vel lov til å kalle disse? Det er ikke så mye retro her i huset men disse falt både Trygve og jeg for på loppis ved hytta. Jeg er ikke så sikker på om vi skal ha de akkurat her (jeg har veldig lyst til å bytte ut bordet etter hvert) men et sted i hagen skal vi finne plass til de! :)
Skikkelig campingstyle!

Det passer veldig bra for i sommer skal vi dra å campe! Eller bo i stuga på camping da. Gleder meg! :) Trygve syntes vi skulle dra å bo på campingen ved Ullared så dette kan jo slutte hur som helst. Like grilldresser osv... ;)

Det har jo for øvrig ikke kommet en dråpe regn ennå og jeg har fått meg lang trilletur i dag. Superdeilig! Værmeldingene om dagen er litt så som så synes jeg...

Ha en flott aften så blogges vi!

2 kommentarer:

 1. Så kule stoler:-) Jeg likte putekassen godt jeg! Litt penere enn disse i plast.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Stilige stoler. Husker disse godt, og så var det runde bord med samme type rør, og bordet kunne slås sammen.

  Blir spennende å høre feriereferatet :)
  God tur.

  Klem fra Inger

  SvarSlett