2. juli 2013

Summer!


Hei! :)

Summer og summer. Er det virkelig det? Nå som jeg har permisjon så har jeg ikke brydd meg så mye om været siden jeg er hjemme hver dag. Men nå har til og med jeg begynt å synes at dette er kjipe saker. Ikke EN dag hvor det bare er pent med sol og blå himmel. Hmmm.

Her kommer i hvert fall et par bilder fra en herlig, helt stille kveld. Sånne liker vi og vi vil ha flere!!!

Jeg har forresten begynt med meieriprodukter igjen. Lisa ble liksom ikke så bra i magen etter at jeg sluttet at vi kunne se en klar sammenheng. Og nå som jeg har begynt igjen så ser jeg jo at hun er den samme uansett. Tror kanskje at vi bare må la henne bli eldre og la ting gå seg til. Jeg synes ting har blitt bedre nå og nå er hun litt over to måneder.
Og smør og ost er tilbake i livet mitt, halleluja! :)
En annen ting. Jeg var på senteret å trente for første gang på cirka tre måneder i går. Så utrolig deilig! Jeg var som et nytt menneske etterpå. I dag har jeg vondt i hele kroppen. Fra panna og ned til hælene, men det er digg det. ;) Nå er det bare å kjøre på videre, gleder meg! 

Ha en fin dag i regnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar