21. august 2013

Jeg trenger inspirasjon!


Hallo!

Nå er jeg så sinnsykt matlei. Fra tid til annen så er det liksom ikke noe som frister.
Bortsett fra kaker da, og brus...

Men det kan man ikke leve på så nå må jeg innhente inspirasjon!!!
Må sjekke i kokebøkene mine, matblogger og litt ukemenyer på nett.
Så må jeg rett og slett lage en plan for de kommende dagene og hele tiden ligge et trinn foran. Noen som kjenner seg igjen og har det på samme måte innimellom?

Den eneste maten som frister om dagen er den som andre lager. ;)
Ble derfor veldig glad da en kokk som vi samarbeider med på jobben stiller med treretters på fest om noen uker. Jippi!!!

Vi blogges snart igjen.

4 kommentarer:

 1. Ja, jeg har det ofte slik og da går jeg bare ut og spiser. Uff, jeg har så mye å drive med, at det av og til er godt å slippe matlaging og ikke minst oppvasken etterpå. Har jo oppvaskmaskin, men jaggu er det litt som skal skylles og ryddes lell. Jeg har en del oppskrifter inne på bloggen min, bare ta en titt og se om du finner noe som kan friste! Lykke til :)

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 2. Her er det akuratt det samme. Så utrolig kjedelig å komme hjem fra jobb og ikke vite hva man skal ha til middag! Men denne uken har jeg vært flink! På søndag var jeg innom Trines matblogg, kikket på ukemenyen for uke 34, plukket ut de rettene vi skulle ha og noen fra uke 33. Nå er det spennende middag hver dag. Matvarene ble handlet inn på mandag så alt ligger klart! I dag er det kyllingsatay med peanøttsaus og mangosalat på menyen!Mmmmmmm...

  SvarSlett
 3. Gå inn på matbloggen til Fru Timian, der har du både uke meny og masse insperasjon.

  SvarSlett
 4. Har det også sånn i blant ja!
  Vi pleier å være flinke å lage ukesmenyer, og det hjelper veldig. Når matlei-periodene kommer tar jeg gjerne en runde i kokebøker og matblogger og bokmerker i vei; så prøver jeg ut en del av de. Egentlig vanskeligst med niste syns jeg.
  Lykke til i matletingen :)
  - Ingrid

  SvarSlett