9. september 2013

Gull og rosa


Hei!

Nå driver jeg og rydder både her og der!
Er det ikke herlig å ta en skikkelig rens innimellom? Noe kastes, noe går til Fretex osv. Når jeg er i gang med de prosjektene kan jeg til og med kose meg med å vaske skuffer og skap.

I dag har jeg ryddet i vaskerommet, der var det litt av hvert i skapene. Jeg har også ryddet litt på toaletten i kjelleren. Her er et bilde derfra. Jeg har aldri vist bilder fra badet der nede tidligere og det er på grunn av at det rett og slett fortsatt ikke er ferdig. Synlige rør og litt sånne ting er ikke så pent å vise frem... Men jeg lover, når den en gang blir ferdig kommer flere bilder! 

Have a nice day!

1 kommentar:

  1. deilig med en skikkkelig ryddesjau :) her prøver jeg å ta full skjerpings for å bli ferdig med endel ting før vinteren, slik at det ikke er noe halvferdig som blir stående til neste vår. :)

    SvarSlett