26. oktober 2013

For en jobb!


Hei!

Nå er huset vasket, ting levert på Fretex og tilhengeren fylt med søppel. Det begynner virkelig å ligne et hjem her igjen nå, herlig! I går leverte jeg også tilbake noen møbler til svigermor som jeg har lånt. Blant annet et koselig gammelt nattbord som jeg har hatt i soverommet vårt oppe. Nå vil jeg ha to like bord i det "nye" soverommet. Enn så lenge har vi bare et par stoler. 

Bertil lurte også veldig på hvorfor pappa hadde tatt lampa hans. Vi måtte bare finne frem et par merkelige lamper i kottet for å ha noe på våre stoler ved siden av sengen. Den som far har på sin side har dinosaurer og andre dyr i fine farger. :)

For et par dager siden klarte jeg å slette MANGE bilder fra arkivet på Google+. Ikke visste jeg at det er arkivet til Blogger også. OMG. Nå er det altså MANGE av mine gamle innlegg som ikke har bilde men et stort minustegn i stedet. Så nå har jeg begynt jobben med å legge inn bildene i gamle innlegg IGJEN. Er det mulig? Er det noen som har vært borti det samme? Hvis ikke - advarsel! Ikke slett bilder i arkivet i Google+ om du har Blogger blogg!!

Tror jeg bare må jobbe på litt her jeg, så blogges vi kanskje senere i dag.

3 kommentarer:

 1. Å, det er sååå godt med alt som er unnagjort og den følelsen når skrot og rot er lagt igjen oppe på fyllinga, den er ubeskrivelig! sjekk gjerne ut give awayen min. Juleting fra Kahler :))

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er virkelig ubeskrivelig deilig. Noen er skikkelige "hordere" men jeg burde nesten ha en diagnose andre veien for jeg ELSKER og da mener jeg virkelig ELSKER å rydde vekk og kaste!

   Slett
 2. Går i rydding og sjauing her også, men mest fordi jeg leiter som en gal etter wow-bein som skal på ett renovert skap.
  Men godt for alt som er gjort.
  Takk for tipset om bildene - skal jeg huske.

  Klem Inger

  SvarSlett