17. oktober 2013

Høstpynt oppe på skapet


Hei!

Jeg tror jeg blir litt smågal. Jeg har i det siste hatt store problemer med å skjønne hva som skjer med bloggene jeg følger. Jeg prøver å legge de ut i en bloggliste her på bloggen men det er ikke alle som havner der uansett hva jeg gjør! Noen går automatisk inn der og noen skjer det ikke noe med.
Virker som at det er flere måter å følge en blogg på, på en måte...
Ja jeg orker ikke helt gå inn på dette kjenner jeg men kanskje dere som har blogg skjønner hva jeg mener? Nå har jeg fjernet hele blogglisten og så skal jeg legge den ut på nytt i kveld. Bare tull nå.

I dag kommer litt bilder på mitt høstpyntede skafferiskap på kjøkkenet så lenge.
Ha en fin dag!


2 kommentarer:

 1. fin fin dag til deg og... liker den kassen på skapet. har nesten nøyaktig lik.
  lykke til med listelaging - håper det ordner seg.
  klem TOVE

  SvarSlett
 2. Hei søte du, så koselig det ble oppe på hylla di :) Hehe, jeg har følgere som jeg ikke ser jeg, i alle fall to-tre stykker som er med i tellinga som jeg ikke aner hvem er. Rart, men jeg kommer ingen vei med det da. Vi får bare leve med det, hehehe! Kos deg i dag og nyyyyt høsten. Snart starter førjulsstresset, men jeg er i ganske bra rute, så skal prøve å slappe av litt kjenner jeg. Sitter bare i en stol foreløpig, for i går var en kjemperstressete dag. Bra ikke alle dager er like...

  Klem, Anne <3

  SvarSlett