18. oktober 2013

Koselig rot


Hei hei!

I dag var det is på rutene på bilen for første gang denne kommende vinteren. Tjukk var den også. Hmmm. Blandede følelser, det er jo en kjempefin dag her i dag.

Jeg liker litt rot på kjøkkenet! Ikke ekkel rot altså men litt koselig rot. Kokebøker, bokser, urter og grønnsaker kan det gjerne være litt godt av på benkene. Da får jeg inspirasjon til å sette i gang med matlaging. Hvordan liker du det på kjøkkenet? Det minimalistiske er ikke helt meg.
Jeg har tatt noen bilder av badekaret vårt som jeg skal prøve å rekke å få lagt ut senere i dag. 
Ha en finfin fredag så lenge! :)

4 kommentarer:

 1. Det er jo bare hyggelig med dette "rotet" her da. Det virker landlig og hjemmetrivelig synes jeg. Bra vi har forskjellig stil og smak og dette er jo deg. Hygg deg med "rotet" ditt, som jeg synes er flott må sies! Ha ei riktig strålende helg! Klem fra en trønder som sitter inne med snøen ut for vinduet...gusjh!

  SvarSlett
 2. Har ikke sjangs å få det minimalistisk på kjøkkenet, det må jo være funksjonelt ikkje sant? Så har nok samme "rotet" som deg ja ;)
  Blei litt gretten når eg måtte skrape bilen idag, så gudskjelov at det blir garasjebygging på mandag!
  Fin fredag til deg og dine:)
  Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har en stor garasje men bilen får ikke plass. ;)

   Slett