25. november 2013

Bursdagsgaver


God morgen!

Jeg har snart bursdag og siden familien er på besøk fikk jeg noen gaver i helgen. 
Jeg ønsket meg en stålform til ovnen, denne med rist og håndtak er visst fra Ikea. Akkurat en slik jeg ønsket meg, bra size! Kunne tenkt meg i flere størrelser etter hvert. Sjokoladegløggen fra Systembolaget var riktig god men ikke med utpreget sjokoladesmak vil jeg si. Rødvin og så fikk jeg en thermokopp til kaffen på farta. Det sto også på ønskelisten. Jeg har hatt flere stykker men alle har rett og slett ramlet fra hverandre etter hvert. Denne er i porselen med gummilokk, fra Sagaform. Spent på om den holder varmen på turene til og fra barnehagen, ut på tur osv. Pen er den i hvert fall! :)
Jeg fikk flere ting, blant annet klær. Et par kosebukser som jeg har på meg i skrivende stund. ;) Et kjempefint sovesett med singlet og shorts som også sto på ønskelisten. Kanskje du fikk noen ideer til julegaver? 

Adventstakene og stjernen i vinduet er tent, pelletskaminen er på og vi har lys på bordet. Snart må jeg fikse litt frokost til B som leker med Lisa på gulvet. Resten av gjengen sover enn så lenge. Så heldig jeg er som får lov til å ha mammaperm! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar