28. november 2013

Et smekkfullt lysfat


Hei!

Endelig har roen senket seg her i huset, two kids down. :)
Vi tre har vært en tur til svigers på middag i dag (far jobber) og der var det til tider full rulle. Det var visst to slitne barn jeg hadde med meg i dag.

Uansett så var det superhyggelig å bli bedt på middag, jeg har jo bursdag i dag! :) Tente lykter og flagg da vi kom. Jeg har noe helt annet å tenke på om dagen så jeg hadde glemt det selv i morges da B og far kom inn med lys og muffins på sengen. Hjelpe meg, nå må jeg visst endre tallet til 35 i presentasjonen her på bloggen...
I fuglebadet jeg har på kjøkkenbordet blir det bare flere og flere ting. Og det er ikke bare jeg som er der og danderer... ;)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med vel overstått!!
    Koselig fuglebad du har pyntet:) Nå pyntes det både her og der og dette er den aller fineste tiden synes jeg!
    Kos deg masse og ha ei fin helg:)
    God klem fra Reidunn

    SvarSlett