31. desember 2013

Her skal vi sitte i kveld!


Hei!

Et lite bilde til fra meg i dag. Jeg synes middagsplassen her hos mamma og pappa var så koselig nå i jul at jeg måtte hive inn et bilde. Her skal vi sitte i kveld eller ja snart og spise årets siste middag. Det blir treretters; hummer/pilgrimsmussler med ørtsmør og jeg skal lage en aioli etterpå. Til hovedrett blir det hasselbakkspoteter og gratinert svinefilet/laksfilet. Is, jordbær og krem til dessert. Dette blir konge!

Jeg prøver også å overtale gjengen om at vi skal gå opp til et kjempekoselig spiselokale på pappas jobb ved tolvslaget i natt. Der er det meget god utsikt for fyrverkeriene. (Lokalet står tomt nå men man kan leie eller låne det ellers.) Vi får se hva det blir til. Uansett;
ha en fantastisk kveld og riktig godt nytt år! :)

4 kommentarer: