19. desember 2013

Julegaver til meg selv!


Hei hei!

Ja nå har det jammen blitt litt shopping her. Nå er det ikke lenge til vi skal hjem igjen så nå har jeg tatt et par skikkeklige runder og handlet ting og tang og julegaver. (Det var derfor det ikke kom et innlegg to i går. :) Det er jo så sykt mye her at jeg blir helt snurrig. Jeg har også kjøpt litt julegaver til meg selv som du ser. Det har jeg gledet meg til helt siden jeg fødte Lisa. Det er liksom ikke noe gøy å handle før man er tilbake til seg selv synes jeg. :)
Jeg har unnet meg sko, klær, pleie- og skjønnhetsting og smykker. Hvor fantastisk er ikke det?

Når jeg skriver dette så sitter jeg oppe alene og spiser pizza og tar meg en Bud light. Livet er herlig. ;) De andre sover, Trygve var helt død i kveld så han tok tidlig kveld. 

Nei nå tror jeg at jeg skal se litt på tv og så er det natta. 
Ha en fin torsdag! 

1 kommentar:

  1. heldigen som er i fantastiske Florida nå i førjulstiden, det må være magisk nå før jul. vi var der ifjor sommer og vi lengter alle tilbake.

    SvarSlett