6. januar 2014

Morsomt å få!


Hei!

Årets første "ordentlige" dag har gått finfint. Vi har laget en middagsplan for uka og fulgt den hittil. ;) 
I dag hadde vi maissuppe med risoni og bacon til middag. I morgen köttfärsfräs (jeg har lånt svenske matblader av mamma. :)

Så til saken, jeg elsker å få mat og drykk i gave. Det må være alderen... Denne kurven fikk vi til jul med masse godt i! 
Mye av det er borte allerede men her er i hvert fall nøtter, svart vinbärsgele, litt forskjellige oljer og balsamico, topping til bruschetta, flagsalt, gode oster, sjokolade mm. Veldig morsomt å få.
Dette er jo også en gave som er morsom å lage til noen, gå på jakt etter spennende smaker. 

Jeg har veldig lyst til å være med i NIB konkurransen med kjøkkenet denne måneden. (Spennende premie!) I dag hadde jeg alt klart å skulle knipse bildene. Det gjorde jeg også men etterpå oppdaget jeg at jeg hadde brukt et gammelt objektiv til Trygves systemkamera. Ikke bra bilder. Skal prøve å rekke å bli med... Ha en finfin kveld! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar