30. januar 2014

Nymalte stoler


Hei her er jeg! :)

Og jeg som skulle legge ut bilder i går kveld. Joda… 
Da var jeg sliten! Jeg trente Bodypump på formiddagen og etter det så gikk dagen i et til det plutselig var på tide å hente B i barnehage og middag og hvor ble det egentlig av onsdagen? Litt det samme har det vært i dag med ting som skal gjøres hele tiden som avløser hverandre. Jeg fatter ikke at jeg bare har to barn! Jeg synes det er barn overalt!! ;)

Nok om det, her er noen flere bilder av våre nymalte stoler. Det er så vanskelig å ta fine bilder med riktige farger i vinterlys. Håper du får noe ut av disse bildene! 
Jeg fikk igjen god hjelp av Jotun Lady sin inspirasjonsblogg for å finne tre litt "møkkete" farger i beigeskalaen som harmonerer. 
Fargekodene vi har brukt er 6303-Y43R (Jotuns Sober). Denne er brukt på de mørkeste endestolene med armlener. S4005-Y20R (Jotuns Mohair) er brukt på de mørkeste av de andre stolene. Og S3010-G70Y (Jotuns Laurbær) på de to siste.
Glansgrad 40.
"Brettet" fant Trygve til meg i garasjen. En gammel planke… :)
Jeg var redd for at stolene skulle bli for mørke men det ble de jo ikke i det hele tatt! Å male vegger i en farge blir nok mye mørkere enn slike møbler som stoler. Kan være fint å tenke på. :)
Nå har jeg så lyst til å fullføre med en bittelitt mørkere og bittelitt varmere farge på veggen på kjøkkenet men det blir ikke nå… ;) Jeg tror også det hadde vært veldig lunt med et teppe under bordet og jeg har sett et jeg liker. Men akkurat nå så er det en treretters på gulvet etter hvert måltid så jeg tror vi venter litt med det… :)
Ha en nydelig torsdag der ute! 

2 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint! :D

  Er bordet fra Ikea?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er det! Det var i eik før jeg malte det. Heter det Norden tro? :)

   Slett