2. januar 2014

Spennende i 2014!


Hei!

Ja nå er det nytt år og jeg er veldig spent på hva 2014 kan bringe... 

Helt sikkert er i hvert fall at denne familien skal starte på et nytt og sunnere liv. Hvem kjenner ikke slik etter jul? Planlegge middager, kutte ut mengder med snop og jeg skal begynne å trene igjen. Det skal bli så deilig! Mamma laget noen utrolig gode sjokkis/kokospraliner til jul i år. Jeg digger kokos og min plan er å lage sundt godis som jeg kan kose meg med i ny og ne nå i 2014. F. eks. med kokos. (Minus sjokkis og masse sukker selvfølgelig.) Kutte ut helt går ikke her men sunde middager + frukt og sundere godt, det funker! 

Jeg gikk opp 19 kilo mens jeg gikk gravid med Lisa. Nå etter 8 mnd er de heldigvis borte igjen MEN jeg prøver å fase ut ammingen nå og da må jeg skjerpe meg. Ammingen er gratis slankekur altså. Jeg tar gjerne imot tips på godt, sundt godt! :)

Hva det gjelder interiøret så har jeg mye spennende jeg skal starte med så fort jeg kommer hjem fra Sverige. Male stoler, nattbord, kanskje kjøpe inn noen tepper og finne gardiner til kjøkkenet. Rekker vi kanskje til og med å pusse opp stua i år, vi skulle jo gjerne ha tatt kjøkkenet også men hvem orker?... Trygve misliker sterkt våre fronter på kjøkkenet, blir det nye snart tro? De er jo fra Ikea så det er jo en lett sak vil jeg tro. Og mens jeg maler i vei inne starter Trygve på innredningen i leiligheten over garasjen. GØY!

Bloggen blir selvfølgelig med i 2014, det er så utrolig gøy å blogge nå! Jeg har masse saker på tur som skal blogges og trafikken har økt i det siste. Det er så moro! Som jeg har nevnt tidligere så skal også bloggen bli litt ny veldig snart og det blir et spennende løft!

Jeg tror det var alt som bobler i hodet mitt akkurat nå, moro med nytt år. :)

5 kommentarer:

 1. Nå kom jeg på en ting til: om noen av dere har lagt merke til at mange av gamle innlegg savner bilder så står det også på min to do list! Jeg klarte å slette masse bilder i Google + tidligere i høst og har fortsatt ikke fått oppdatert alle innlegg. Det er en STOR jobb.

  SvarSlett
 2. Høres ut som gode nyttårsforsetter :-) Kjekt å titte innom bloggen din, inspirerende!

  SvarSlett
 3. Gøy med nytt år og nye muligheter. Blir spennende å følge deg videre og godt nyttår!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 4. Hei, og riktig godt nytt år Jessica ♥
  Jeg gleder meg til å fortsatt følge deg
  både her og på Instagram i det nye
  året også ♥ og jeg kjenner at det var
  kjekt å begynne med bloggen igjen :)
  Det er så utrolig mange flotte og
  inspirerende blogger og bilder rundt
  omkring ♥ - og din er en av mine
  favoritter... Du er kjempeflink, og det
  blir spennende å se hva som skjer
  med bloggen også. Ønsker deg en
  fin, fin fredag og helg som kommer
  Så titter jeg innom igjen snart ♥
  Klem fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nytt år og tusen tusen takk Mette! Nå ble jeg kjempeglad - tenk å være blant noens favoritter! :))))) Jeg ble så glad da jeg så et nytt innlegg fra deg, bra du er tilbake. Vi blogges, Jessica :)

   Slett