6. februar 2014

Finnes det noe bedre sted enn i sofakroken hjemme? :)


Hei og god torsdag! Snart helg igjen. ;)

Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med kaffe og brødskiver med brunost etter en bitteliten lur. Etter at jeg hadde levert Bertil i barnehagen i dag med Lisa på armen så var jeg helt ferdig. Jeg sov så dålig i natt! Tenkte på enn det ene enn det andre. (Det skal jeg komme tilbake til i et annet innlegg…) Og så var Lisa våken et par ganger også. Men nå føler jeg meg som meg selv igjen, hva en kort liten lur kan gjøre underverker!!

I dag skal jeg og Lisa ta det helt med ro. Vi (Jeg og T) har jobbet som helter her hjemme i det siste. Masse innredningsprosjekter og i går var det en skikkelig vaskedag. Med sånne ting som man bare gjør sånn innimellom. Ovnen f. eks. den tok jeg så nå er den skinnende ren. Fantastisk deilig. Men nå skal jeg roe ned, nyte livet og bare være sammen med Lisa, lese blader, kanskje begynne å se en ny jenteserie? :) Jeg gleder meg til OL åpningen snart også, det pleier å være noe å se på. Ja de nærmeste dagene skal jeg roe ned tempoet. (Men så får jeg vel abstinens snart igjen…)

Jeg har en hortensia i stuevinduet og en på kjøkkenøya og begge har overlevd noen uker hittil. De er ikke enkle. Jeg vanner de mye og det funkter tydeligvis men vi får se hvor lenge. 

Ha en fantastisk torsdag, nyt livet og så blogges vi snart igjen! 

1 kommentar:

  1. Ja det er deilig å synke ned i sofaen hjemme! Her går det i ett med jobb, klesvask, rydding, litt trening mm. Ikveld gleder jeg meg til Herlige hjem på tv ;) Hortensiaer er nydelige blomster, jeg pleier å ha de en viss tilmålt tid ;) Her står roser og tulipaner fint! God helg!! Klem

    SvarSlett