1. februar 2014

Sykt mange kommentarer!


Hei og god kveld!

I ettermiddag har vi spist suppe hjemme hos noen venner og det er først nå etter at barna er i seng som vi har tid til å sitte ned i sofaen og jeg har tid til bloggen. :)
Vi skal straks se en film.

Det var så koselig å bli bedt inn på suppe i dag. En stor kjele på spisen og bare å forsyne seg selv. Masse barn overalt og voksne rundt bordet. Sånt liker jeg og jeg sier alltid til meg selv at jeg burde bli flinkere til å stelle i stand…

Så til overskriften. Jeg får så sykt mye søppelkommentarer her på bloggen. Det har vel alltid vært litt til og fra men nå siste måneden så har det tatt helt av. Det kan være opp til åtte spamkommentarer i timen. De blir jo alltid fanget opp av blogger og havner i nettsøppel så det er jo ikke et problem i så måte men jeg lurer på om det er noen flere som er rammet av dette? Det tar jo helt av! (Man kan jo virkelig lure på  hvem som gidder å sitte og lage disse kommentarene.)

Bildet har jeg tatt i kveld ute ved porten på forsiden av huset. Det slutter ikke å snø! :)
Men i morgen skal det visst bli mildvær igjen så da tenker jeg vi kan glede oss til den berømte slapsen.
Ha en fin lørdagskveld så blogges vi i morgen! :)

7 kommentarer:

 1. Ja det er utrolig kjedelig med søppelkommentarene!!
  Jeg måtte stenge for anonyme kommentarer og har ikke hatt problem med det siden:)
  Vi fikk regn i dag og det skal bli opp til 5 plussgrader til uka!!
  Ha en fin lørdagskveld:)
  Klem Reidunn

  SvarSlett
 2. Det er så kjedelig med de kommentarene! Jeg hadde ekstremt mye en periode så da la jeg inn ordrebekreftelse på kommentarene en stund. Nå har jeg hatt den av en stund og noen av spam kommentarene er tilbake. Veldig kjedelig!!! Engelsk fjas! Ellers ønsker jeg deg en fin helg videre ;) klem Mirjam :)

  SvarSlett
 3. Så fint med masse snø i Moss ♥

  MASSE spam her også, selv med ordbekreftelse på. Gudskjelov går det i spamfilteret som du sier, men likevel irriterende. Får anonyme kommentarer som ikke er spam, så har ikke lyst til å sperre for de... :/

  Håper dere har en fin kveld! :)

  SvarSlett
 4. Jeg var så uheldig å trykke på linken til en kommentar jeg stusset på og oppdaget at det var reklamekommentar...etter det forsvant kommentaren i kommentarfeltet men siden da 27.1 har det kommet inn over 400 kommentarer som har lagt seg i nettsøppel her hos meg. Frustrerende. Får bare slette dem etter som de dukker opp. Men takk for tipset for hadde jeg ikke sett innlegget ditt så hadde jeg nok ikke kommet på å sjekke. Klem:)

  SvarSlett
 5. Oj . dette må jeg sjekke. Har ikke hatt noe slikt, men glemt å sjekke søppelboksen. Jeg tror jeg lar det være:) Nei, nå ble jeg litt nysgjerrig.
  Ha en fin søndag.
  klem fra Hjørdis

  P.S. Hørtes ut som en koselig dag. Skulle ønsket jeg var litt mer impulsiv for slike sammenkomster er så kjekke.

  SvarSlett
 6. Det kommer heldigvis ikke så mange hit. Nå slettet jeg 6 - i søppel. Jeg har på kommentarmoderering på innlegg som er eldre enn 7 dager, og det er på gamle innlegg kommentarene kommer nå.

  SvarSlett
 7. Ok, da skjønner jeg at det ikke bare er hos meg… Jeg hadde ikke brydd meg om at det la seg kommentarer i nettsøppel-boksen men det er kommentarer så ofte nå at hver gang jeg sjekker bloggen så ligger det noen som venter på godkjenning. Blogger rekker ikke å ta unna de så raskt som nye dukker opp… Jeg har også anonyme som kommenterer og jeg vil jo ikke sperre for de! Håper det er en periode og at det gir seg… :(

  SvarSlett