24. februar 2014

To do list!


Hei og hå og fin ny uke!

Nå er det ting jeg må ta tak i for å få orden på hverdagen igjen. Det første og viktigste er middagsplaner. Hvorfor er det så inn i veggen vanskelig? Jeg og Trygve er helt enige i at de få ukene etter nyttår vi klarte det så var det helt konge. Nå har det sklidd ut og i dag er det mandag og jeg MÅ sette opp en plan igjen. 

Så var det the mountain of laundry i vaskerommet. Jeg er godt i gang så det er bare å jobbe på. Samme her så har jeg lovet meg selv å vaske en maskin, kanskje hver dag for at det ikke skal bli fjell. Men så skjer det at jeg er godt a jour og er så fornøyd med at det er tomt for skittentøy i kjelleren at jeg glemmer å vaske i flere dager og vips så er vi tilbake til start. Godt det alltid kan bli bedre dere! ;)

Så må man jo kose seg litt også innimellom husmorsyslene. Jeg fikk en look book fra etsy.com i posten. Det var hyggelig. Jeg har hørt om etsy før men har vel egentlig ikke skjønt helt hva det er. Er det noen av dere som har handlet der? Eller kanskje solgt noe selv? Nå har jeg kikket litt rundt og det er jo MASSE kult der. Der tror jeg virkelig det er mulig å finne noe til huset eller til seg selv som ikke alle andre har. 

Som skrevet; ha en fin ny uke! Jeg fant noen artige før- og etterbilder av garasjen vår i går og skal få postet de så fort jeg rekker. Vi blogges! :)


1 kommentar: