27. mars 2014

Koselig pynt på kjøkkenbordet


God morgen! :)

Ja vi har litt småting på brettet på bordet, laget av en slags plastelina. Jeg kjøpte med fra Florida og Bertil fikk det i bursdagsgave tidlig om morgenen. Da hadde han noe å gjøre en stund. Ventingen blir jo veldig lang når man venter på at farmor og farfar skal komme så at vi kan spise kake og han åpne pakkene. (Mormor og morfar var jo allerede her, de bodde her over helgen.) 

As we speak så er bien borte, den ble plukket i stykker i går. Så da har vi et grønt eple og en mark med ett rosa øye til pynt. ;)

I dag har jeg litt småting på todolisten som må gjøres på Macen. Og så kjøre litt vaskemaskiner, skifte på barnas senger og så burde jeg løpe en tur. Nå begynner det å bli en stund siden. Jeg har ikke løpt mens mamma og pappa har vært her og så er jeg fortsatt forkjølet. Jeg snyter meg sirka en gang i kvarteret. Får løpe med papir i nesa i så fall… 

Jeg merker at med en gang jeg ikke har løpt/trent på en liten stund så er det vanskelig å komme i gang igjen. Derfor er det veldig greit å holde i gang jevnt og trutt så slipper man kneikene. Vi får se hvordan det blir i dag, vi blogges i hvert fall snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar