17. mars 2014

Påskeliljer blir man glad av!


Visst gjør man vel det? 
En liten gul lilje på kjøkkenbordet og jeg kjenner at jeg blir glad hver gang jeg ser den. :)

Mens jeg sitter her ved bordet med en kopp kaffe og skriver akkurat nå så blir jeg nesten redd. Det blåser så jeg nesten tror huset skal blåse ned. Jeg var en tur i butikken etter at jeg leverte B i barnehagen i dag og da blåste det godt. Da jeg kom opp hit til oss etter det blåste det HELT SYKT mye. Det var så jeg trodde buskene skulle rives opp fra bedet. Jeg synes det er skikkelig ubehagelig med så mye vind. Jeg tror jeg faktisk kan si at jeg hater det. Og blir litt redd. 

Så nydelig vær men jeg tror jeg blir inne med Lisa i dag. Ellers kanskje hun blåser ur vogna…


Stort GRATTIS til Maud Lindberg som ble vinneren av vimpler fra Nyblom Kollén! 
De kommer i posten til deg.

Delar Gillar och Tävlar om vimplarna till uterummet ! Härliga Färger.
Maud Lindberg maude@tyfonmail.se

Ha en fin dag alle sammen så blogges vi snart igjen!

8 kommentarer:

 1. Nydeleg bilde!
  Og heilt sant som du seier, eg blir og veldig glad av påskeliljer :)

  Ønsker deg ei fin ny veka!
  Klem Birgit

  SvarSlett
 2. Nydelige farger i bildet ditt:) ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk, så moro å høre når man prøver å få fargene riktig på bildet! :))

   Slett
 3. Eg har og påskeliljer på bordet. Og en STOR bukett klosterklokker.. men de er jammen meg ikke fine mer enn en dag..

  SvarSlett
  Svar
  1. Æsj jeg er så lei blomster som står så kort. Hva er trikset? Skulle gjerne hatt grønere fingre...

   Slett
 4. For et herlig bilde Jessica, fargene er bare så nydelige å se på. Digger virkelig de stolene, de er jo fine uansett hvilken farge du har på dem.

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk Kari! Blir så glad for komplimentene når jeg virkelig prøver å ta gode bilder. :)) Jeg er så fornøyd med fargen på stolene nå, duse og fine. Liker spesielt godt de grønne med laurbærfargen. Tusen takk!!

   Slett