23. mars 2014

Prøvde meg på Pascal igjen


Hei og god søndag!

I går prøvde jeg meg på Pascal igjen, på jordbærkaka hans altså. ;)
Den ble litt finere denne gangen men fortsatt er det litt å gå på hmmm…
Moro er det i alle fall. Prøv å bake den, den blir veldig god!

I helgen har vi lånt ut vårt nye fine soverom til my parents og det kjenner jeg i kroppen. Den ekstrasengen vi har oppe er ikke akkurat luxusvarianten. Gleder meg stort til å legge meg i vår gode seng i kveld. Nå skal vi drikke litt kaffe her men vi blogges igjen i kveld! :)

4 kommentarer:

 1. Åhh for en lekker kake! Den så god ut! Kos deg med kaffe og kake:) Jeg maler og tok meg en liten pause:)
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hjørdis, er jo ikke proff akkurat men moro er det. Spennende å se hva du har malt etter hvert! :)

   Slett