19. mars 2014

Snø i dag!


Hei!

Jeg skjønte ikke helt hva jeg så i dag da det var helt hvitt utenfor vinduet. Snø i dag altså men det er jo typisk for årstiden. Det forsvinner nok fort.

I dag var jeg tidlig oppe og hos tannlegen. Til og med før tannlegen selv, møtte han i trappen på vei opp. ;) Nå har jeg i hvert fall vært å fått reparert det hullet som han fant i forrige uke. Æsj så kjipt! Trodde jeg var for gammel for hull men visst ikke. Nå er det borret og klart i alle fall og jeg sitter kun igjen med sånn sirka en halv bedøvelse i kjeven.

Jeg har noen småting jeg skal få fikset inne på soverommet nå tenkte jeg, henge opp noen bilder, speil og prøve å bli ferdig. Nattbordene maler jeg nok i neste uke. Familien kommer på besøk i morgen og blir i mange dager for å feire Bertil som blir 4. :) 

Blogges!


2 kommentarer: